29627
10:00 3.112019

Гороскоп на 4 - 10 листопада 2019

Цікаве 1678

ОВЕН

Проявляйте ініціативу всюди, де це тільки можливо зробити без шкоди для власного становища. Можуть розкритися розбіжності, пов’язані з партнерськими стосунками, імовірний відкритий конфлікт з опонентами. У вихідні вам дуже придасться самовладання.

ТЕЛЕЦЬ

Вам необхідно обдумано підійти до вирішення ситуації, що склалася, у цей момент вам можуть перешкодити тільки емоції. Плани на роботі можуть змінюватися з точністю до навпаки, тільки не лякайтеся завчасно. У вихідні намагайтеся не перестаратися у питаннях виховання ваших дітей.

БЛИЗНЮКИ

Вівторок – досить удалий день для реалізації ваших задумів і початку проектів. Розшириться коло спілкування, що зробить сприятливий вплив на ваш настрій, відкриються нові можливості. Ваші старання на роботі увінчаються успіхом. Вихідні – найсприятливіший час для зустрічей із друзями.

РАК

Виявіть більше терпіння і м’якості в спілкуванні з оточуючими, намагайтеся не дратуватися і не відповідати брутальністю на брутальність. Постарайтеся не піддаватися шкідливим впливам, вони можуть занадто легко заволодіти вами. Радійте життю і постарайтеся підтримувати гармонію у власному домі.

ЛЕВ

Звертайте пильну увагу на події навколо вас. Вам згодиться більша впевненість у власних силах і більше довіряйте своїй інтуїції. Постарайтеся виявити терпіння і не квапити події, що відбуваються. Намагайтеся бути терпимішими стосовно близьких людей.

ДІВА

Активність і оптимізм дозволять домогтися бажаного успіху. Намагайтеся уникати підвищеної уваги з боку керівництва, інакше ви можете одержати не зовсім приємне доручення. Не втрачайте пильності, довірливість може негативно відбитися на вашому фінансовому становищі. У вихідні може виникнути необхідність відверто обговорити поточні сімейні проблеми.

ТЕРЕЗИ

Усі ваші біди – від утоми, що нагромадилася. Ймовірні конфлікти і затяжні з’ясування стосунків на роботі. Може загостритися питання про грошову компенсацію і про кар’єрний ріст. Не дозволяйте родичам втручатися у ваше особисте життя, їхні добрі наміри нікому на користь не підуть.

СКОРПІОН

На роботі постарайтеся бути непомітним і не привертати до себе уваги. Намагайтеся зайвий раз не потрапляти на очі керівництву. Стежте за тим, кому і що говорите. Поринаючи в проблеми на роботі, не забувайте про родину. У вихідні постарайтеся виділити більше часу і уваги близьким людям.

СТРІЛЕЦЬ

Вам необхідно бути уважним і обережним, стежити за своєю мовою. Може виникнути ситуація, коли вам доведеться швидко опанувати нові знання і професійні навички. Не занадто захоплюйтеся творчими фантазіями, ставте акцент на їхню реалізацію.

КОЗЕРІГ

Реалізація ваших планів виявиться набагато ефективнішою, якщо ви розумно використаєте власні ділові зв’язки. Не бажано починати великих справ, пов’язаних із фінансовим ризиком. Вихідні вам краще провести в колі родини або в компанії близьких родичів.

ВОДОЛІЙ

Постарайтеся раціонально розподілити сили. Вас може супроводжувати успіх у пошуках роботи. Тиждень може стати міцним фундаментом для кар’єрного зльоту, але вам доведеться навчитися бути поступливішим і дипломатичнішим. Бажано звернути увагу на взаємини з колегами.

РИБИ

Вам необхідно стратегічно правильно вибудувати свої стосунки з партнерами по роботі, і тоді багато проблем вирішиться само собою. Почуття такту і чарівність дозволять вам віртуозно розв’язати поставлені завдання. У вихідні постарайтеся відновити витрачений енергетичний потенціал.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини