29215
15:00 10.102019

Котлети з баклажанів

Цікаве 1628

Інгредієнти:

– баклажани – 2 шт.,

– хліб черствий – 50 г,

– молоко – 125 мл,

– яйце – 2 шт.,

– сир (за смаком) – 100 г,

– борошно.

Спосіб приготування

Хліб порізати на шматочки і замочити в молоці. Баклажани порізати дрібними кубиками, покласти в друшляк, посолити і залишити на годинку, щоб стекла гіркувата рідина. Бланшувати в киплячій солонуватій воді 5 хв. Відкинути їх на друшляк.

Сир твердого сорту натерти на тертці. Вийде смачніше, якщо ви з’єднаєте 2 види сиру, один з яких пармезан, він надає особливого смаку страві.

Тепер змішуємо разом віджаті баклажани, хліб, яйця, сир і подрібнену м’яту. Можна також додати базилік або петрушку, за вашим смаком. Солимо, перчимо. Робимо котлетки і обвалюємо їх у борошні.

Обсмажуємо котлети з баклажанів на рослинній олії з двох сторін. Поки не підрум’яняться. Перед подачею викладаємо котлети з баклажанів на паперовий рушник, щоб увібралася зайва олія.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах