29099
11:23 2.102019

Тефтелі без рису в духовці

Цікаве 1721

Інгредієнти:

– 500 г свинини,

– 1 яйце,

– 200 г пармезану,

– 2 ст. ложки борошна,

– 1 цибулина,

– 400 г помідорів,

– 2 болгарські перці,

– 3 зубки часнику,

– зелень (кріп, петрушка, розмарин),

– 1 ч. ложка цукру,

– 2 лаврові листки,

– 2 горошини духмяного перцю,

– чорний мелений перець (за смаком),

– сіль (за смаком).

Спосіб приготування

М’ясо пропустити через м’ясорубку разом із цибулею і зубчиком часнику. Сир потерти на дрібній тертці. Подрібнити зелень. Часник пропустити через часничницю.

Додайте до м’яса яйце, сир, посоліть, поперчіть і вимісіть фарш. Мокрими руками сформуйте тефтелі і обваляйте їх у борошні.

Помідори бланшуйте в окропі 2 хвилини, очистіть від шкірки і дрібно поріжте. Також дрібно поріжте болгарський перець. Якщо ви любите підливу без шматочків, то можете подрібнити овочі в блендері.

Помідори з перцем викладіть у сотейник і потушкуйте на середньому вогні 15 хвилин, щоб вони пустили сік. Наприкінці додайте часник, зелень, спеції, цукор, посоліть і поперчіть за смаком.

Покладіть у томатну підливу тефтелі і відправте у розігріту до 200 С духовку на 20 хвилин.

Подавайте тефтелі, запечені в духовці, з улюбленим гарніром – картоплею, рисом, макаронами або овочами.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах