28738
13:10 4.092019

Рисовий пудинг із яблуками

Цікаве 1636

Інгредієнти:

– круглий рис – 1,5 склянки,

– вода – 3 склянки,

– яблука – 300 г,

– родзинки – 50 г,

– лимонний сік – 1 ст. л.,

– кориця – щіпка,

– цукор – 5 ст. л.

Спосіб приготування

Рис необхідно ретельно промити і відкинути на друшляк. Закип’ятити воду, посолити і всипати рис. Довести воду на сильному вогні до кипіння, потім зменшити вогонь і варити кашу до напівготовності близько 10 хвилин.

Яблука почистити від шкірки і серцевини, дрібно нарізати. Скропити лимонним соком. Родзинки залити окропом і залишити на 10 хвилин, злити воду.

Скласти яблука і родзинки в миску, додати корицю і перемішати. Розігріти духовку до 150 °С. Викласти у форму (а краще в казан із кришкою) половину підготовленого рису.

На нього покласти начинку з яблук і родзинок, посипати цукром. Викласти решту рису, розрівняти поверхню. Накрити кришкою і запікати 15-20 хвилин, зняти кришку і залишити кашу ще на 5 хвилин.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах