28704
13:17 2.092019

Гороскоп на 2 - 8 вересня 2019

Цікаве 1890

ОВЕН

Це буде тиждень підвищеної рухливості, в тому числі й інтелектуальної. Ви знайдете вдалі і винахідливі рішення у важких ситуаціях, у потрібний час ви можете опинитися в потрібному місці. Вдалими цього тижня будуть також подорожі.

ТЕЛЕЦЬ

Енергійний і цікавий тиждень, із новими обличчями та новими ідеями. Ви здатні приймати нестандартні і несподівані для оточуючих рішення, за рахунок чого зможете отримати переваги і завоювати більше симпатій. Гарний період для відновлення особистих стосунків.

БЛИЗНЮКИ

Відмежуйтеся від старого світу і обтрусіться від прикрощів та перешкод, що заважають вам. Робота дасть не тільки можливість заробити на життя, але й принесе задоволення, дасть змогу проявити себе в новій якості. Вихідні проведіть із родиною на природі, це дасть вам енергетичний заряд на весь тиждень.

РАК

Імовірно, у вас буде чимало можливостей здійснити задумане в сенсі професійного зростання. Можна одержати високу протекцію, у робочому просторі ситуація змінюється цілковито на вашу користь. Гарний тиждень для любовного флірту і налагодження більш близьких стосунків із тим, хто викликає ваш інтерес.

ЛЕВ

Тиждень сприятливий для початку кардинальних змін на роботі. Можна почути несподівані і досить привабливі нові пропозиції. В особистій сфері ви матимете можливість зміцнити свої позиції і домогтися більшої поваги. При цьому вам не потрібен агресивний стиль поведінки, ситуація сприяє загальному миру й любові.

ДІВА

Гарний тиждень для тих, хто схильний використовувати дипломатію і гнучкість у вирішенні складних питань. Уміло проведені переговори піднімуть на якісно інший рівень ваш імідж і реальні доходи. Можна мирним шляхом домовитися в конфліктних ситуаціях із близькими про взаємно прийнятне рішення.

ТЕРЕЗИ

Спостерігається тенденція до поліпшення умов праці, але одночасно зі зростаючими вимогами до вас. Видно, даремно платити гроші вам ніхто не збирається. Вам доведеться неабияк попітніти. Втім, напружена робота піде вам же на користь у майбутньому. В особистому житті краще бути стриманим.

СКОРПІОН

Тиждень обіцяє винятково сприятливі можливості для тих, хто налаштований щось змінити в особистому житті. Можна сподіватися на спонтанне знайомство, але для більшої впевненості не сидіть у куточку і не чекайте на поблажливість долі. Активність і оптимістичний стиль поведінки будуть добре сприйняті і тими людьми, з ким вас зв’язують робочі стосунки.

СТРІЛЕЦЬ

Доведеться ворушитися і бути більш кмітливішими, щоб не пропустити свого шансу. Приготуйтеся, на всяк випадок, до можливості повороту вашого життя в більш активне русло. У вихідні перечекайте бурю в тихій гавані.

КОЗЕРІГ

Буденна робота поглине вас усього без залишку. Це буде стосуватися і професійної діяльності, і домашніх справ. Можете сміливо задумувати ремонт, оновлювати свій гардероб наприкінці літа.

ВОДОЛІЙ

Імовірна тимчасова напруга, це може торкнутися роботи і доходів від неї. Ви здатні самотужки розібрати нагромадження проблем, при цьому можете розраховувати на лояльне ставлення керівництва і на підтримку з боку партнера. Уникайте проявів егоїзму й нетерпимості, не контролюйте партнера надміру. Звернуть увагу на потреби ваших дітей.

РИБИ

Стосункам на роботі і питанням поточної трудової діяльності буде присвячена значна частина вашого часу. Також прислухайтеся до думок оточуючих, хоча не всі вони будуть об’єктивними і доброзичливими. Ви будете здатні відфільтрувати потрібну вам інформацію. Спільне проведення дозвілля і відкрите обговорення загальних тем згуртує родину і зробить вас стійкішими в життєвому морі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах