13:00 14.082019
Компот з базиліку
Цікаве
2275
Інгредієнти:
– великий пучок фіолетового базиліка,
– половина лимона,
– 2 літри води,
– 100 грам цукру.
Спосіб приготування
Базилік і лимон ретельно промийте і крупно наріжте. Залийте базилік і лимон водою і поставте на вогонь. Коли закипить, всипте цукор і перемішайте. З вказаною кількістю цукру компот вийде з кислинкою. Якщо полюбляєте більш солодкий, то додайте ще трохи цукру.
Дайте компоту покипіти 15 хвилин. За цей час він набуде красивого рожевого кольору. Потім зніміть його з вогню і процідіть через сито. Готовий компот перелийте в зручну для вас посудину.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Прокуратура вимагає скасувати дозвільні документи для ведення будівельних робіт на привокзальній площі в Мукачеві
15:27
Поліцейські Іршави затримали наркоторговця: фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання
13:34
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Всі новини
Головне
Публікації
У Закарпатському угорському інституті вручили сертифікати випускникам мовних курсів
11:57
Рахівські митці презентували в Хусті виставку «Відлуння душі»
09:00
У Берегові на Днях Ракоці вручили нагороди
15:58
У Берегові тривають «Дні Ракоці»
09:36
Невтішні результати ужгородських «Карпат-ШВСМ»
16:20
Всі Публікації
Фото
Відео