28383
10:00 4.082019

Гороскоп на 5 - 11 серпня 2019

Цікаве 1881

ОВЕН

Не варто будувати надмірно грандіозних планів, для вас буде набагато краще поки трохи перепочити і набратися сил. Ваша енергія і натиск гарантують успіх у багатьох справах. Вихідні краще присвятити пасивному відпочинку.

ТЕЛЕЦЬ

Успішно пройдуть ділові переговори, які дозволять вам стабілізувати рівень вашого добробуту. На роботі краще не проявляти зайвої активності та ініціативи, оскільки це може породити тільки заздрість і чутки. У вихідні вам навряд чи вдасться довго всидіти на одному місці. Вам захочеться отримати все і відразу.

БЛИЗНЮКИ

Подумайте про себе коханого. У вас нагромадилося стільки важливих справ і невирішених проблем, що пора б уже зайнятися їх вирішенням. Але не намагайтеся зробити все відразу, почніть із найважливішого. У вихідні вашим основним завданням буде опинитися в потрібний час у потрібному місці.

РАК

Не дозволяйте спокусі збивати вас зі шляху істинного, пам’ятайте, що від добра добра не шукають. Ви можете стати об’єктом службової інтриги. Вас будуть підганяти дрібні, але невідкладні проблеми. Як би ви не поспішали, постарайтеся рухатися обережно, поступовими кроками. У вихідні дітям знадобляться ваша підтримка і турбота.

ЛЕВ

Гарний час для зміни роботи. постарайтеся завершувати розпочаті справи, це дозволить вам уникнути непорозумінь і неприємностей. Можлива конфліктна ситуація з грошима. Приділіть більше уваги відпочинку, постарайтеся частіше бувати за містом. Природа сприятливо вплине на ваш настрій.

ДІВА

Існує ризик надлишкової інтелектуальної активності. Стримайте політ фантазії. Можуть виникнути проблеми з пунктуальністю. В спілкуванні з ріднею необхідно набратися терпіння і постаратися уникнути конфліктів.

ТЕРЕЗИ

Сміливо втілюйте ваші задуми в життя. Але не надто поспішайте із серйозними висновками. Вам випаде чудовий шанс поглянути на себе збоку. Спробуйте об’єктивно сприймати конструктивну критику на роботі і виправити свої помилки. У вихідні інтуїція і природна шляхетність допоможуть уникнути серйозних помилок.

СКОРПІОН

Імовірна досить різка зміна діяльності. Прийміть допомогу колег, вона виявиться досить доречною. Ви відчуєте раптову зміну ритму – замість напруги прийде легкість і відкриється друге дихання. У вихідні можуть розкритися цікаві таємниці вашого давнього минулого.

СТРІЛЕЦЬ

Необачні вчинки можуть мати небажані наслідки, тому будьте уважними та обережними і на роботі, і вдома. Не втрачайте самовладання, і ви зумієте розібратися у всьому. Швидке прийняття рішень принесе несподівано позитивні результати. У вихідні близькі люди можуть зажадати пильної уваги.

КОЗЕРІГ

Ви будете більше спілкуватися з малознайомими людьми. Близькі допоможуть вам побачити сприятливі можливості. Кращою вашою прикрасою стане скромність, що дозволить уникнути промахів і недоліків у роботі. У вихідні займіть вичікувальну позицію і будьте готовими до певних компромісів, що дозволить вам прорватися вперед.

ВОДОЛІЙ

Всі досягнення мають свою цінність, але їх доведеться незабаром закріплювати і навіть відстоювати. Варто порадіти тому, що нічого раптового і непередбаченого не відбувається. У вихідні до вас можуть приїхати далекі родичі.

РИБИ

Замисливши що-небудь серйозне, не поспішайте щедро рекламувати це перед іншими. Зачекайте, поки ваш задум набуде реальних рис, і тоді успіх вам забезпечений. Постарайтеся не вередувати і не встрявати у сварки з оточенням.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах