10:29 1.082019
Томати, фаршировані моцарелою і сиром
Цікаве
3037
Інгредієнти:
– томат (великий) – 4 шт.,
– моцарелла – 150 г,
– домашній сир – 150 г,
– оливки (зелені) – 50 г,
– спеції (суміш сухих італійських трав) – 2 дрібки,
– сіль та перець за смаком.
Спосіб приготування
Томати помийте і зріжте капелюшки. Видаліть м’якоть ложкою. Духовку розігрійте до 180 градусів.
Змішайте в мисці сир і моцарелу, порізану маленькими шматочками. Додайте до сирної маси подрібнені оливки, сіль, перець, спеції і добре перемішайте.
Викладіть масу в томати і запікайте в духовці протягом 15 хвилин. Під час подачі на стіл прикрасьте томатними капелюшками.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Мукачівські боксери - Чемпіони Європи
11:55
На Тячівщині затримали зловмисника, який у стані спʼяніння викрав авто та скоїв на ньому дві аварії
11:41
На Закарпатті оголошено лавинонебезпеку ІІІ рівня
11:36
ВИЙШОВ № 553 НАШОЇ ГАЗЕТИ
10:00
В Ужгороді презентували видання «Августин Волошин: шлях у безсмертя»
09:46
Науковці Закарпаття та Кошицького краю дослідили як адаптуватися до змін клімату в регіоні
09:23
Студенти УжНУ знайомились з потенційними роботодавцями під час «Ярмарку вакансій»
09:02
Внаслідок ДТП у Нижніх Воротах загинув житель Прикарпаття
08:47
Двоє ужгородських підлітків мало не до смерті побили чоловіка, а мукачівець поламав знайомому шию
08:32
У селі Сасівка на тиждень закриють переїзд
17:08
Всі новини
Головне
Публікації
На Закарпатті стартував Всесвітній тиждень імунізації
16:14
В Ужгороді відбувся концерт Івана Поповича з нагоди його 50-річчя творчої діяльності
11:23
У Берегові провели підготовчі курси викладачів народних інструментів Закарпаття
12:53
«Минай» був близьким до перемоги над «Рухом»
11:57
У Берегові відбувся футбольний турнір «Кубок Єне Бузанского»
12:25
Всі Публікації
Фото
Відео