28260
10:00 28.072019

Гороскоп на 29 липня - 4 серпня 2019

Цікаве 1502

ОВЕН

Подбайте про найближче майбутнє: що більше зусиль для цього докладете, тим легше вам буде потім упоратися з труднощами. Самоусуньтеся від з’ясування стосунків із колегами. Досягти бажаного легше всього вам удасться у вихідні.

ТЕЛЕЦЬ

Постарайтеся не бути песимістом. Ініціатива не повинна бути покарана: навіть якщо ваші ідеї не будуть прийняті, то запопадливість і амбіції будуть схвалені. Спроба форсувати події успіху не принесе, запасіться терпінням. У вихідні необережне слово може стати причиною розбрату.

БЛИЗНЮКИ

Від обсягу виконаної роботи буде залежати отримання компенсації, але не забувайте про відпочинок і не працюйте на шкоду здоров’ю. Не варто дорікати собі через те, що розладналися стосунки з деякими колегами. Наступає вдалий час для тих, хто шукає нову роботу.

РАК

Постарайтеся стишити свої амбіції, інакше ваш авторитет виявиться під загрозою. Може надійти гарна звістка. Вас можуть порадувати новими, перспективними пропозиціями. Задумайтеся над зміною ділового іміджу. У вихідні діти зажадають турботи і пильної уваги, вони будуть то радувати, то засмучувати вас.

ЛЕВ

Ваш успіх залежить від енергійності в справах. Можлива допомога друзів і близьких людей, що неодмінно вас порадує. Постарайтеся уникати розбіжностей, зламане відновити виявиться непросто, краще не ризикувати. Не прагніть відмовлятися від минулого, постарайтеся запам’ятати його таким, як воно є.

ДІВА

Ваш спокій і миролюбність згладять усі гострі моменти. Небажано вирішувати які-небудь фінансові питання, це може призвести до непорозуміння і розбіжностей. У вихідні стежте за тим, щоб ваші інтонації були рівними і спокійними, постарайтеся не підвищувати голосу на близьких людей, вони будуть особливо вразливими.

ТЕРЕЗИ

Проблеми, що назбиралися до недавніх пір, поступово знайдуть своє вирішення. Ви зможете налагодити міцні зв’язки із впливовими людьми. Крім авторитету, ви можете розраховувати і на певну фінансову вигоду в майбутньому. Робота буде поглинати значну частину вашого часу. Шукайте опору в своїх близьких.

СКОРПІОН

Можуть з’явитися нові досягнення у професійній діяльності. Звичайно, непрості питання будуть вирішуватися без особливих перешкод. Не захоплюйтеся самокритикою – навпаки, себе треба всіляко пропагувати. У вихідні в спілкуванні з близькими людьми вам випаде вигідний компроміс.

СТРІЛЕЦЬ

Зверніть пильну увагу на роботу. Варто виявити обачність і обережність – як у словах, так і у вчинках. Певні зобов’язання можуть змусити вас узятися за незнайому роботу: не переживайте, ви все зробите на вищому рівні. У вихідні будьте обережними, тому що будь-яка вимовлена вами фраза може обернутися проти вас.

КОЗЕРІГ

Остерігайтеся необдуманих вчинків. Непогано б поспостерігати за своїм оточенням, щоб згодом мати правильну думку про людей, з якими ви спілкуєтеся. У вихідні подумайте про сенс життя: вам може відкритися нове значення звичних речей.

ВОДОЛІЙ

Ваші бажання отримають підтримку з боку близьких і друзів. Вам необхідно скористатися сприятливим моментом, щоб зблиснути своїми талантами. Фортуна посміхнеться вам у найнесподіваніший момент, і це обіцяє виконання давніх, уже майже забутих бажань. Будьте добрішими до близьких, покажіть їм насправді, як ви їх цінуєте і любите.

РИБИ

Одноманітність цього тижня може на вас навіювати нудьгу. Постарайтеся не засмучуватися, інакше ви можете пропустити посмішки і підморгування фортуни. Постарайтеся якомога шанобливіше розмовляти з керівництвом. Можливо, близькі люди потребуватимуть вашої допомоги, запропонуйте її самі.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Учні Ужгородського ліцею вирощують мікрозелень та донатять на ЗСУ
17:29
Самовираження через мистецтво: арттерапія для підлітків
17:07
В Ужгороді відбувся благодійний фестиваль «Сакура фест-2024»
16:45
Закарпатські податківці з початку року надали понад 34 тисячі адмінпослуг
16:31
На Закарпатті рятувальники відкрили ще один клас безпеки для дітей
16:14
У Вишківській громаді пройде обговорення дозволів для перебування у прикордонній смузі
16:03
Інструктори Нацгвардії провели для закарпатських журналістів заняття з вогневої, тактичної та медичної підготовки
15:12
Поліцейські охорони Закарпаття знайшли зниклу дитину
14:52
У Закарпатському обласному центрі кардіології та кардіохірургії за минулий рік успішно виконали 151 операцію на відкритому серці
14:35
В Ужгороді патрульні допомогли чоловіку відшукати телефон, який він забув у таксі
14:24
Всі новини