09:48 5.042016

«Нам в Ужгороді як пороблено!» – Сергій Притула

Цікаве 53003

Притула323-го квітня в ужгородському драмтеатрі вже вчетверте відбудеться концерт україномовного гумор-шоу «Вар’ятів».

Керівник гумор-шоу Сергій Притула ексклюзивно для Mukachevo.net розповів про попередні виступи в Ужгороді та улюблені місця на Закарпатті.

«Вар’яти» в Ужгороді були вже три рази. І на перший концерт було куплено 12 квитків, та й інші витсупи у хлопціві пройшли в напівпорожніх залах. «Нам в Ужгороді як пороблено. Коли ми робили перший концерт ще в 2010-му році, то не було нічого дивного, що купили 12-ть квитків. Виступали ми в клубі «Бабалу», куди я звернувся, пам’ятаючи, які ми там аншлаги збирали за часів «Камеді Клаб», а виявилось, що вже на той час заклад не був такий популярний. Це був липень місяць, коли пів-міста виїхало у відпустки, а вузи – на канікули… Зате як ми виступили! Нас на сцені було трішки більше, ніж людей і це було дуже смішно» – згадує Сергій: «Потім був «Фантом». Ніби і «точка» правильна і ніби рекламу дали непогану, але проблема підкралась звідки не чекали: за день до концерту у нас було продано близько 50-ти квитків. Власники клубу подумали, що на таку кількість людей їм немає чого викликати кухню на роботу. В день концерту було придбано ще понад 100 квитків! І от уявіть десь 170 чоловік, після роботи чи просто чоловіки, які хотіли провести гарний вечір в клубі зі своїми жінками, приходять в клуб, хочуть зробити замовлення, а їм кажуть: «Кухня не працює. Є бухло і фісташки». Атмосфера була спаскуджена ще до початку концерту. Зараз буде 4-та спроба. Я не знаю, скільки людей прийде. Прийде 10 – добре, 700 – ще краще. Ми просто ніколи не відміняємо концерти. Якщо навіть прийде 2 людини, ми виступимо. Бо людина заплатила гроші і її право отримати задоволення від концерту не повинно залежати від того, чи багато таких людей прийде на виступ.

«А якщо серйозно, то я їду сюди за відчуттям безтурботності. У мене таких 2 місця залишилось: Закарпаття і село Волосянка на Львівщині. Бо вже сам Львів – це давно штаб-квартира «Вар’яти-шоу» і там багато своїх клопотів, приїжджаю в Тернопіль – так, рідне місто, але то треба мамі щось допомогти, то питаннями реабілітаційного центру зайнятись, то ще щось пов’язане з нашими концертами… А в Ужгород приїжджаю – і релакс!» – розповів Сергій.

Що ж, 23 квітня черговий концерт «Вар’ятів» в Ужгороді. І як мінімум на нас чекають години хорошого настрою!

Притула2

Притула

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини