28171
12:02 17.072019

Баклажани під соусом бешамель

Цікаве 1341

Інгредієнти:

– фарш – 300 г,

– баклажан – 1 шт.,

– цибуля – 1 шт.,

– помідор – 1 шт.,

– сир – 150 г,

– вершки – 150 г,

– вершкове масло – 30 г,

– борошно – 2 ст. ложки,

– зелень для прикраси.

Спосіб приготування

Наріжте баклажани кубиками, посоліть і залиште на кілька хвилин. Цибулю поріжте кубиками і обсмажте на олії. Додайте фарш і смажте на слабкому вогні, постійно помішуючи, до напівготовності. Додайте в сковороду баклажани і порізані помідори. Обсмажте все до готовності на слабкому вогні.

Розтопіть вершкове масло і додайте борошно. Просмажте трохи до золотистого кольору, після чого влийте вершки. На дно кокотниці викладіть начинку і залийте отриманим соусом. Посипте тертим сиром. Поставте кокотниці в розігріту духовку на 20 хвилин. Подавайте баклажани під соусом бешамель у гарячому вигляді, прикрасивши зеленню.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах