27843
10:00 23.062019

Гороскоп на 24 - 30 червня 2019

Цікаве 1545

ОВЕН

Ви будете схильні до деякого снобізму. Важливо стримувати негативні емоції, під їхнім впливом ви можете нарубати дров, про що пізніше будете дуже жалкувати. Поділіться своїми планами і перспективами з керівництвом, і ваша ініціатива може знайти гідне застосування.

ТЕЛЕЦЬ

Ви маєте добре попрацювати, тому краще не розпорошуватися на дрібниці. Удачу можуть принести нові ідеї і корисні знайомства. Якщо виникне конфлікт на роботі, постарайтеся пом’якшити його, не давайте йому розростися. У вихідні бажано стежити за своєю мовою, тому що ви можете сказати щось зайве.

БЛИЗНЮКИ

Бажано остерігатися необдуманих слів і необережних вчинків. Постарайтеся не зневажати деякими умовностями і формальностями, але виявіть рішучість у подоланні труднощів. Порадійте успіхам близьких вам людей, адже їм дуже необхідна ваша увага. Вихідні присвятіть сімейному відпочинку.

РАК

Настав сприятливий період для очікування вітру конструктивних змін. Уникайте надмірної спонтанності, але намагайтеся діяти рішуче і  впевнено. Варто проаналізувати стосунки з оточуючими. У вихідні несподіваний візит друзів або родичів може зовсім вибити вас із колії.

ЛЕВ

Доведеться всерйоз поборотися за зміцнення свого авторитету. Вам буде необхідно доводити, що ви здатні побороти будь-які труднощі. Вас будуть провокувати на з’ясування стосунків, намагайтеся не вступати в конфлікти, тим більше з близькими. У вихідні займіться плануванням літнього відпочинку, це буде актуальним для вас і вашої родини.

ДІВА

Дійте рішуче і сміливо, і вам може зненацька пощастити у найбільш ризикованих справах. Уміння схилятти оточуючих на свій бік допоможе вам вирішити проблеми. У вихідні, швидше за все, доведеться діяти делікатно, спритно і рішуче, щоб утримати свої позиції, які похитнулися.

ТЕРЕЗИ

Самовпевненість може виявитися зайвою, принаймні – надлишковою. Не будьте надмірно вимогливими до оточуючих. Постарайтеся уникати перенапруги на роботі. У вихідні постарайтеся звести до мінімуму контакти, вони можуть виявитися надто стомлюючими для вас.

СКОРПІОН

Удача для вас безпосередньо залежить від того, як ви зможете вибудувати стосунки із впливовими людьми. Можуть виникнути труднощі через те, що вам доведеться вжити рішучих заходів і переконати багатьох у їхній необхідності. У вихідні ви можете зробити важливий вчинок, який позначиться на вашому найближчому майбутньому.

СТРІЛЕЦЬ

Не варто ділитися надлишковими подробицями про себе, цими відомостями можуть скористатися недоброзичливці. Не варто критикувати колег або начальство, інакше ви ризикуєте потрапити у вкрай неприємну ситуацію. Вихідні проведіть на природі.

КОЗЕРІГ

Необхідно зберігати емоційну рівновагу і спокійно ставитися до перешкод, що виникають на вашому шляху. З начальством бажано бути коректними. На вас очікує великий успіх на роботі. У вихідні краще не вступати в дискусію з найближчими родичами, щоб не посваритися з ними.

ВОДОЛІЙ

На роботі і в побуті ви зможете мобілізувати оточуючих на виконання власних завдань. Не забувайте, що ви зараз перебуваєте в сильній позиції, тому ви можете багато чого встигнути зробити. У вихідні не дозволяйте іншим напирати на вас і відкладіть важливе рішення, залишивши собі необхідний запас часу для розмірковувань.

РИБИ

Від вас буде вимагатися мінімальна напруга, і тільки в той момент, коли варто просто не пропустити свого шансу. Вдалими виявляться ділові зустрічі. Виключіть навіть мінімальний прояв агресії. Тільки люб’язність зможе розв’язати ваші проблеми.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах