27718
10:00 16.062019

Гороскоп на 17 - 23 червня 2019

Цікаве 1547

ОВЕН

На роботі намагайтеся не конфліктувати з начальством, виявіть витримку, пристойно поводьтеся, це вам зарахується. У вихідні веселіться від душі, тільки постарайтеся не розтринькати відразу всі свої грошові запаси.

ТЕЛЕЦЬ

Вам доведеться розгрібати рутину. Буде важко, однак нагорода негайно з’явиться разом із матеріальним успіхом, що цілком імовірно. Прислухайтеся до нової інформації, але ретельно перевіряйте її і, якщо вона не перекручена, ви зможете застосувати отримані факти в роботі.

БЛИЗНЮКИ

Будьте уважними у спілкуванні з колегами. Перш ніж прийняти важливе рішення, уважно все обміркуйте – і тоді у вас обов’язково все вийде. Вам краще не зустрічатися з начальством, а тим більш намагатися щось йому доводити. Вихідні краще провести за містом, це дозволить відновити витрачені сили.

РАК

Ви будете настільки сильними і оптимістичними, що перешкод для вас просто не буде існувати. Будьте гранично уважні з грошима і цінними паперами, тому що висока ймовірність шахрайства і крадіжок. Якщо ваші близькі чогось не розуміють, почекайте, поки вони самі попросять у вас поради. У вихідні вам просто необхідний активний відпочинок.

ЛЕВ

У цей період важливо вміти налагоджувати контакти і підтримувати гарні стосунки з людьми. Вам почнуть надходити пропозиції, пов’язані з додатковим заробітком, поставтеся до них всерйоз. У вихідні спілкування з близькими людьми подарує вам величезний заряд позитивної енергії.

ДІВА

Ви можете зробити майже неможливе, але варто задуматися, чи потрібно це робити. Оточуючі будуть виявляти до вас симпатію, допомагати і підтримувати вас. Вихідні – вдалий час для того, щоб розгребсти нагромадження домашньої рутини.

ТЕРЕЗИ

Ви будете перебувати в центрі уваги і подій. Відчуєте приплив нових життєвих сил, з’являться відмінні ідеї. У вихідні у вас загостриться інтуїція, що дозволить успішно справлятися з проблемами, що нагромадилися, у тому числі і тими, які здаються нерозв’язними.

СКОРПІОН

Ви покажете оточуючим блискучий приклад професіоналізму. Уважніше стежте за новинами, щоб не пропустити важливої, ну просто-таки чарівної для вас інформації. У вихідні не забувайте не тільки про найближчих, але й про далеких родичів.

СТРІЛЕЦЬ

Вас захопить вітер змін. Він буде підштовхувати вас до здійснень у різних сферах. Дуже важливе для вас зараз уміння зосередитися і встигнути бути в потрібному місці в потрібний час. Родичі можуть звернутися до вас із наболілою проблемою, постарайтеся їм допомогти.

КОЗЕРІГ

Удача буде прихильна до вас, багато справ щасливо завершиться на вашу користь. Не слід показувати оточуючим ступінь своєї вразливості, вашими слабкими місцями можуть скористатися. Вихідні є шанс провести в комфортній обстановці.

ВОДОЛІЙ

Небажано обговорювати своє особисте життя навіть із найближчими друзями. Бажано не будувати грандіозних планів. Уникнути багатьох конфліктів вам допоможуть мудрість і поступливість. Старий друг стане в нагоді, щоб зробити кар’єрний стрибок. Родичі можуть створити непередбачувані ситуації, розв’язувати які доведеться вам.

РИБИ

Нині ви можете розкрити свої здатності і яскраво виявити свою широку і талановиту натуру. Удача буде супроводжувати вас багато в чому. Вихідні – прекрасний час для руйнування всього непотрібного і застарілого, а також для творення нового.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах