15:02 12.062019
Крем-суп із кабачків
Цікаве
1746
Інгредієнти:
– 500 г кабачків,
– 1 цибуля,
– 2 склянки води,
– 1 чайна ложка борошна,
– 25 г вершкового масла,
– 1 яйце,
– півсклянки кислого молока,
– багато зелені.
Спосіб приготування:
Кабачки ріжемо кружечками, заливаємо водою та варимо на слабкому вогні до м’якості. Протираємо кабачки через сито. На вершковому маслі злегка пересмажуємо борошно. Додаємо до кабачків. Розводимо суміш кип’яченою водою та варимо 4-5 хвилин. Яйце збиваємо з кислим молоком, додаємо в суп. Подаємо суп із дрібно нарізаною зеленню.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
У Мукачеві відкрили новий театральний простір
14:10
Поліція Ужгородщини затримала групу наркоторговців: у зловмисників вилучили партію «товару» та боєприпаси
13:55
Закарпатець посеред ночі увірвався в будинок односельчанки та пограбував жінку
13:40
Службова недбалість під час ремонту лікарні в Перечині, що обійшлась у понад 300 тис. грн: інженеру з технагляду повідомили про підозру
12:44
На території Чопської лікарні сталася пожежа
12:27
26-річний тернополянин за $4500 став «багатодітним» татусем трьох литовських дітей
12:11
У Закарпатському угорському інституті вручили сертифікати випускникам мовних курсів
11:57
На пожежі в Мукачівському районі травмувалася жінка
11:38
Всі новини
Головне
Публікації
У Закарпатському угорському інституті вручили сертифікати випускникам мовних курсів
11:57
Рахівські митці презентували в Хусті виставку «Відлуння душі»
09:00
У Берегові на Днях Ракоці вручили нагороди
15:58
У Берегові тривають «Дні Ракоці»
09:36
Невтішні результати ужгородських «Карпат-ШВСМ»
16:20
Всі Публікації
Фото
Відео