27580
10:00 2.062019

Гороскоп на 3 - 9 червня 2019

Цікаве 3061

ОВЕН

На початку тижня зорієнтуватися вам допоможе вчасно надіслана інформація, вона таїть у собі багато приємних сюрпризів, виконання заповітних бажань. Але вам для цього доведеться також передбачити бажання близьких і за можливості їх реалізувати.

ТЕЛЕЦЬ

Виявіть належну повагу до близьких людей, а вони, в свою чергу, допоможуть вам у реалізації оригінальних ідей. Щоб ваші минулі проблеми з діловими партнерами не повторилися, необхідно засвоїти уроки із минулих помилок. Почуття власної переваги може перешкодити повноцінному спілкуванню. У вихідні домовлятися з оточуючими людьми вам стане значно легше.

БЛИЗНЮКИ

Настає напружений період жнив на роботі. Якщо знадобиться допомога, ви можете розраховувати на своїх друзів і близьких. Нові ділові знайомства відкриють перед вами блискучі перспективи. Захистіть себе від непотрібних зустрічей і зайвих людей, вони можуть несприятливо позначитися на вашому самопочутті. У вихідні присвятіть більше часу собі – коханому.

РАК

Не слід поспішати з висновками і тим більше – з рішеннями, наскільки б зрозумілою вам не здавалася ситуація. Прислухайтеся до голосу своєї інтуїції. Постарайтеся не допускати суперечок. Ваші результати безпосередньо залежатимуть від завзятості і трудовитрат. Родичі можуть спантеличити вас своїми проблемами, а от вихідні минуть легко і приємно.

ЛЕВ

Ретельно аналізуйте події, що відбуваються, спираючись на життєвий досвід і логіку. Не йдіть на повідку чужих амбіцій, але постарайтеся утриматися від відвертої критики колег. Можливий стрімкий кар’єрний зліт і перехід на нову посаду. У вихідні ваші плани можуть відрізнятися від планів ваших близьких, вірогідні певні розбіжності.

ДІВА

Проблемою цього тижня може виявитися погана підготовка до здійснення власних планів. Проявіть обережність у розмові з керівництвом, навіть якщо ситуація сприяє відвертості, не ведіться на провокацію. У вихідні постарайтеся уникнути непорозумінь у сімейному колі.

ТЕРЕЗИ

Сконцентруйтеся на вирішенні наявних проблем. Уважніше поставтеся до будь-яких пропозицій, вони можуть виявитися перспективними. Зайва поміркованість не зіпсує вам репутацію. Вихідні – вдалий час для сімейних поїздок і подорожей.

СКОРПІОН

Обставини сприяють гармонізації стосунків із начальством. Небажано відхилятися від своєї мети. У деяких ситуаціях проявіть тактовність і терпіння – колеги і друзі це належно оцінять. Постарайтеся приділити близьким людям достатньо уваги, якщо у вас залишаться на це сили.

СТРІЛЕЦЬ

Вас очікує значний кар’єрний стрибок. Будьте непохитні у своїх намірах. Вас можуть підвести або заплутати, що виявиться серйозним випробуванням для вашого самолюбства й авторитету серед колег. Вихідні присвятіть спілкуванню з родиною, якнайбільше часу виділіть для дітей.

КОЗЕРІГ

Ваша інтуїція дозволить знайти корисні зв’язки навіть серед натовпу випадкових людей. Не розринькуйте час на дрібниці, зосередьтеся на найважливішому, тільки тоді ви досягнете успіху. Щосили намагайтеся уникати конфліктних ситуацій. Не варто надмірно чіплятися до близьких людей, постарайтеся їх зрозуміти.

ВОДОЛІЙ

Намагайтеся чесно виконувати свої обов’язки. У стосунках із колегами варто бути щирим і самокритичним – це допоможе вашій кар’єрі. Стежте за своїми словами під час спілкування: нестриманість і імпульсивність можуть призвести до конфліктної ситуації. Вихідні присвятіть дому і дітям, але виділіть достатньо часу для відпочинку.

РИБИ

Ви можете впоратися практично з будь-яким завданням. Перш ніж ви приймете серйозне рішення, постарайтеся добре обміркувати його наслідки. Для успішної роботи вам знадобляться терпіння і незворушність. Все необхідно доводити до кінця. У вихідні краще відпочити у комфортній обстановці.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
На Закарпатті з’явилося 5 нових паспортних станцій у ЦНАПах
09:34
Всі новини