27483
10:00 19.052019

Гороскоп на 20 - 26 травня 2019

Цікаве 1804

ОВЕН

Основну частину часу поглине робота. Вам треба переробити безліч справ і завершити всі проекти. Прекрасний момент для створення фундаменту майбутнього просування кар’єрними східцями. У вихідні бажано зайнятися своїм будинком, вирушити за покупками.

ТЕЛЕЦЬ

Варто у всьому довіряти власним відчуттям і інтуїції, а логічні умовиводи залишіть на потім. Вони здатні скоріше завести вас у глухий кут, ніж допомогти розібратися в ситуації. Настає гарний час для всього нового – експериментуйте, пробуйте нові шляхи. У вихідні постарайтеся як слід відпочити.

БЛИЗНЮКИ

Ви змогли перебороти труднощі і можете спокійно відпочивати на лаврах. Вже настав час продумати нові починання і підступитися до їх здійснення. Вихідні принесуть вам спокій і радість.

РАК

Ви можете виявити небувалу активність. Зростуть одночасно і ваші запити, і вимоги стосовно себе, і претензії до оточуючих. У вихідні можна чекати на підтримку та турботу з боку родичів.

ЛЕВ

Бажано менше часу витрачати на інших, а більше присвятити собі. Ви на це заслужили і це дозволить адекватно оцінити ситуацію, розібратися в якій у метушні було б зовсім нереально. Варто остерігатися відкритих конфліктів із начальством або колегами. У вихідні постарайтеся розвіятися, відволіктися від домашніх проблем.

ДІВА

Не варто розслаблятися на роботі, інакше ймовірні конфліктні ситуації. Вам необхідно зосередитися на найважливішому. Вам знадобляться сили та енергія для реалізації ваших ідей і планів. До кінця тижня потрібно постаратися не дуже втомитися. У вихідні не сидіть удома, вибирайтеся в гості до друзів.

ТЕРЕЗИ

Деякі погляди на життя з часом можуть змінитися, тому зберіться з силами і почніть щось нове. Навчіться підніматися над ситуацією, аналізувати, передбачати майбутнє. У вихідні ви нарешті досягнете взаєморозуміння зі своїми родичами.

СКОРПІОН

Щиросердна рівновага сприяє підвищенню працездатності. Сконцентруйтеся на важливих аспектах, будьте реалістом: ви не зможете зробити все відразу, тому вмійте вибирати. У іншому випадку на вас очікує розчарування, що зовсім не входить до ваших планів.

СТРІЛЕЦЬ

Ви потрудилися на славу, тому обсяг роботи буде невеликим, а вільного часу стане більше, ніж звичайно. Тож ви можете пробігтися по магазинах. У вихідні вас можуть відвідати далекі родичі або інші неочікувані гості.

КОЗЕРІГ

Вам знадобиться вся ваша розсудливість і стриманість: тільки ці якості зможуть хоч якось пом’якшити вашу імпульсивність. Результат ситуації, що виникла на роботі, буде залежати тільки від вас. Вихідні краще провести вдома і зробити прибирання.

ВОДОЛІЙ

Краще не планувати серйозних справ, буде багато дружнього та неформального спілкування. Докладіть трохи зусиль, і ви зможете зблиснути практично всіма своїми кращими якостями та здатностями. У вихідні постарайтеся не посваритися зі своїми батькам або дітьми.

РИБИ

Тиждень обіцяє бути емоційно насиченим і багатим на події. Ваші бажання одержать підтримку з боку знайомих і друзів. Будьте більш уважними до своїх близьких, покажіть їм, як насправді, а не тільки на словах ви їх цінуєте та любите.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах