27478
10:00 26.052019

Гороскоп на 27 травня - 2 червня 2019

Цікаве 1454

ОВЕН

Не забувайте про розумну обережність. Маленьке безладдя піде вам тільки на користь, якщо ви спрямуєте емоції в позитивне русло. Сприятливий час для того, щоб звернутися з проханнями до начальства. У вихідні постарайтеся прийти до єдиної думки з близькими людьми.

ТЕЛЕЦЬ

Ви довідаєтеся багато нового про свою роботу, постарайтеся не міняти нічого навколо, перечекайте бурю, що насувається, інакше можете просто налякати своїх колег, і на вас усі будуть дивитися скоса. У вихідні будьте лояльними до рідних і близьких.

БЛИЗНЮКИ

За бажання, ви будете сильними і непохитними, а ваша працездатність ґрунтовно підвищиться. Постарайтеся не базікати зайвого, щоб не шкодувати про це згодом. У вихідні уникайте відкритого протистояння, інакше нічим добрим це не скінчиться.

РАК

Вам необхідно все продумати і серйозно підготуватися до рішучого прориву. Постарайтеся упокорити свою гординю, прислухатися і почути вимоги керівництва, і тоді службові справи підуть на лад. У вихідні можливі розбіжності з дітьми.

ЛЕВ

Ваша активність буде трохи обмежена з об’єктивних причин. Не пливти проти течії – саме така тактика може привести до найкращого результату. У вихідні будьте обережними: імовірне надходження навмисно перекрученої інформації.

ДІВА

Успіх на роботі багато в чому залежить від вашої рішучості і організаторських здатностей. Постарайтеся уникнути неприємної розмови з начальством. Крім роботи, не забувайте про дім і накопичення побутових проблем. Бажано більше часу і уваги приділяти дітям.

ТЕРЕЗИ

Можливі дрібні неприємності на роботі, які не варто приймати занадто близько до серця. Ви з легкістю впораєтеся із будь-яким складним завданням, якщо не станете відволікатися на дрібниці. У вихідні багато з ваших знайомих побажають провести з вами час.

СКОРПІОН

Вам у жодному разі не слід сидіти склавши руки. Необхідно виявити обережність і уважність під час виконання будь-якої справи. Ви будете цілком здатні зробити чудове відкриття. Постарайтеся не перенапружуватися на роботі, інакше накопичену втому можете вилити на родичів або друзів, а це зайве.

СТРІЛЕЦЬ

Не приймайте швидких рішень. Можуть виникнути напружені стосунки в діловій сфері. З одного боку, вам варто побоюватися обману, а з іншого боку – конфліктів із начальством і колегами. Вихідні будуть наповнені несподіванками і неприємними сюрпризами, вам знадобиться максимум уваги.

КОЗЕРІГ

Багато життєвих питань буде вирішуватися спокійно і без напруги. Атмосфера навколо гармонійна і принесе вам заспокоєння. Необхідно ретельно перевіряти інформацію, щоб уникнути помилок і перекручень. Можете розраховувати на допомогу і підтримку друзів. У вихідні звільніть час для відпочинку і розваг. Збагатіть себе новими враженнями і емоціями.

ВОДОЛІЙ

Використайте свою комунікабельність та інтуїцію, довіряйте своєму чуттю. Перш ніж що-небудь робити, необхідно все продумати до дрібниць. Родичам може знадобитися ваша допомога, візьміть на себе посильне навантаження. У вихідні бажано відпочити на тлі зелені, спілкування зі світом природи допоможе заповнити розтрачену енергію.

РИБИ

Імовірні професійний зліт і успіх. Багато наболілих проблем на роботі вирішаться спокійно. Опирайтеся на свій досвід, здатність прорахувати події і прийняти стратегічно правильне рішення, бо імпровізації виявляться приреченими на провал. У вихідні буде вдалим рішення зайнятися облаштуванням свого житла.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
У Мукачеві відкрили новий театральний простір
14:10
Поліція Ужгородщини затримала групу наркоторговців: у зловмисників вилучили партію «товару» та боєприпаси
13:55
Закарпатець посеред ночі увірвався в будинок односельчанки та пограбував жінку
13:40
Службова недбалість під час ремонту лікарні в Перечині, що обійшлась у понад 300 тис. грн: інженеру з технагляду повідомили про підозру
12:44
На території Чопської лікарні сталася пожежа
12:27
26-річний тернополянин за $4500 став «багатодітним» татусем трьох литовських дітей
12:11
Всі новини