27309
10:00 12.052019

Гороскоп 13 - 19 травня 2019

Цікаве 1851

12ОВЕН

Настає час плідної, але водночас монотонної роботи. Тож доведеться виявити терпіння та вміння йти до своєї мети, не зважати на труднощі. І ваші зусилля неодмінно дадуть результат, хоча й віднімуть багато сил. У вихідні потрібно обов’язково виспатися.

ТЕЛЕЦЬ

Удача буде прихильною до вас, справи щасливо завершаться на вашу користь. Не уникайте спілкування, тому що будь-які контакти зараз сприятливі. Є шанс провести час у незвичайній обстановці, познайомитися з цікавими людьми. У вихідні господарські клопоти вже й набриднуть, але вони необхідні.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся не будувати грандіозних планів. Удача буде супроводжувати в малих справах. Ви можете усунути непорозуміння у стосунках із начальством. Зосередженість і пунктуальність дозволять уникнути випадкових помилок. У вихідні на вас чекає приємний сюрприз від близької людини.

РАК

Не варто переоцінювати власні сили. Це той випадок, коли краще не робити нічого, ніж загальмувати посередині. Дослухайтеся до порад колег. Вам терміново доведеться прийняти ряд негайних рішень. У вихідні не варто планувати серйозних справ, а от домовитися про зустріч із друзями не буде зайвим.

ЛЕВ

Настав час згадати про себе, коханого. Наступає сприятливий період для реалізації планів і задумів. Однак постарайтеся залишатися реалістом і не переоцінювати свої сили та можливості. Краще триматися якнайдалі від начальства, ближче до колег. У вихідні важлива інформація дозволить вам досягти бажаних результатів.

ДІВА

Ідеї варто відразу ж випробувати на практиці. А от у авантюри краще не встрявати, в інтригах брати участь теж не варто – вони можуть обернутися проти вас. Не шукайте стандартних рішень. Оригінальність мислення дозволить легко впоратися з проблемами, що виникатимуть.

ТЕРЕЗИ

Настає досить сприятливий період, і навіть мінімальні зусилля здатні принести істотні результати – і у справах, і в особистій сфері. У вихідні вам доведеться розбиратися з проблемами друзів. Втім, вам буде приємно відчути, що ви потрібні і можете допомогти.

СКОРПІОН

Ви опинитеся в епіцентрі подій, і будете затребувані всюди – як на роботі, так і вдома. Якщо життя все-таки здасться вам нудним, і ви захочете створити собі непередбачувані проблеми, дайте волю своєму авантюризму. У вихідні можливі сварки з близькими людьми, тому краще проведіть вільний час на самоті.

СТРІЛЕЦЬ

Настає час, сповнений різноманітними подіями, метушливий та непередбачуваний. Відкладіть серйозні справи на потім, а поки займіться творчістю і вирішенням особистих проблем. Бажано не розповідати про себе зайвого стороннім, якщо не хочете дати привід для інтриг і пліток. У вихідні рекомендується будувати конкретні плани на найближче майбутнє.

КОЗЕРІГ

Спробуйте чітко з’ясувати, чи влаштовує вас та роль, яку ви зараз виконуєте? Якщо ні, то ви досить легко зможете від неї відмовитися. Озирніться навкруги, без ілюзій погляньте на своє життя, тому що настав момент конструктивних змін. У вихідні приємні враження подарує поїздка за місто.

ВОДОЛІЙ

На роботі краще бути непомітним і не привертати до себе уваги, але можна розраховувати на похвалу від начальства і на премію. Поринаючи в проблеми на роботі, не забувайте про свій дім. У вихідні постарайтеся приділити більше часу та уваги близьким людям.

РИБИ

Ретельно розподіляйте навантаження, щоб устигнути впоратися з усіма справами, а їх буде чимало. Бажано уникати суєти. Постарайтеся поводитися з усіма уважно і тактовно. Однак не втягуйтеся до виру чужих проблем. У вихідні вдалими будуть поїздки в гості та далекі подорожі.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах