27228
10:00 5.052019

Гороскоп на 6 - 12 травня

Цікаве 2786

ОВЕН

Бажано не йти на повідку людей, озброєних божевільними ідеями, і тим більше – вплутуватися в їхні авантюри. Гарні результати дасть спільна творчість, але не варто проводити багато часу в гучній компанії. Вихідні бажано провести з близькими людьми.

ТЕЛЕЦЬ

Вас обов’язково відвідає осяяння, ваше завдання – не пропустити його візит, тоді на вас буде чекати удача в справах. Вам варто навчитися стримуватися, коли з’являється пекуче бажання оцінити вчинки інших людей. Прекрасний час для кар’єрного зростання. У вихідні ви можете втратити спокій і сон.

БЛИЗНЮКИ

Має бути багато роботи, але не завжди цікавої. Доля дасть вам шанс вирішити нагромадження проблем, у тому числі і матеріальних. На роботі можлива справедлива критика на вашу адресу. Нехай не лякає рутина, вона не займе багато часу. Постарайтеся у вихідні не стати джерелом конфлікту серед близьких людей.

РАК

Намагайтеся розвантажити себе від зайвих справ, особливо від чужих. Не опускайте рук – у вас усе вийде, але потрібно більше зусиль. У вихідні намагайтеся в усьому тримати міру, інакше бажання як слід відпочити після важкого тижня може вам нашкодити.

ЛЕВ

Ви зараз на порозі великих змін. Настає серйозний і відповідальний тиждень. Багато чого може вас дратувати і виводити із себе, подолати емоції виявиться непросто. Постарайтеся, щоб від прояву ваших почуттів не постраждали оточуючі. У вихідні не варто наполягати на своїй правоті.

ДІВА

Вам необхідно напружено працювати, щоб домогтися максимального успіху, при цьому не засуджуються сміливість і натиск. Успіху буде сприяти допомога друзів і знайомих, не пропустіть сприятливих можливостей. У вихідні все, що ви зробите, обіцяє вам удачу в майбутньому.

ТЕРЕЗИ

Зайва вразливість і запізнення можуть стати причиною неприємних ситуацій, які ви самі створите. Перш ніж що-небудь змінювати у своєму житті, зважте усі за і проти. У вихідні в дітей можуть виникнути певні проблеми, їм знадобиться ваша допомога, не списуйте це на прості вибрики, постарайтеся вникнути в суть проблем.

СКОРПІОН

Запорука вашого успіху – не втрачати оптимізму і вміти зберігати рівновагу за будь-яких обставин. Початок тижня буде присвячений якимсь турботам і зясуванню непорозумінь. Ви можете відчути себе трохи осторонь від важливих і цікавих подій. Прояв ініціативи досить благотворно позначиться на вашій здатності домагатися свого.

СТРІЛЕЦЬ

Імовірно, вам доведеться багато часу витратити на вирішення чужих проблем. Ви можете одержати приємну звістку, правильно витлумачивши яку, значно поліпшите своє фінансове становище. У своїй діяльності не бійтеся новизни, тому що зміни обернуться для вас благом.

КОЗЕРІГ

Вам є чим пишатися, однак не варто цим спокушатися: своїми блискучими успіхами ви ще не заслужили беззастережного загального визнання на все життя, що залишилося. Прагнучи до успіху, запасіться витривалістю, завзятістю і довірою до своєї інтуїції. Емоції цих днів, яскраві і глибокі, зажадають виходу. У вихідні не бажано починати нічого нового.

ВОДОЛІЙ

Життя продовжує бити ключем – і тільки від вас залежить, яким саме і по якому місцю. Якщо ви зможете керувати ситуацією, то за ці кілька днів ви зможете звернути гори. Постарайтеся стримати амбіції, і уникайте конфліктів із начальством. У вихідні відвідайте старих добрих друзів.

РИБИ

Ви цілком здатні розгребти накопичені на роботі справи, хоча для цього і доведеться попрацювати надурочно, але така ситуація позитивно позначиться на вашому фінансовому становищі. До домашніх турбот бажано поставитися з максимальною відповідальністю, це дозволить вам спокійно відпочити у вихідні.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах