27048
10:00 21.042019

Гороскоп на 22 - 28 квітня 2019

Цікаве 1509

ОВЕН

Друзі підтримають і допоможуть вам у складній ситуації. Не варто пред’являти претензій або вимог до начальства, це може призвести до конфліктної ситуації. Ймовірні знайомства з цікавими і впливовими людьми, не пропустіть свого шансу, використайте цю можливість. Вихідні постарайтеся присвятити відпочинку.

ТЕЛЕЦЬ

Вам буде потрібне вміння розслаблятися і не звертати увагу на подразники, особливо – дрібні. Можливі несподіванки і сюрпризи, підготуйте свою інтуїцію до необхідності адекватно реагувати на все, що відбувається. Намагайтеся цуратися недоброзичливців і не казати зайвого.

БЛИЗНЮКИ

З’явиться реальна можливість для корекції долі, привнесення до неї чогось нового, незвичайного. Довіртеся голосу своєї інтуїції, і вона вас не підведе. Постарайтеся не зв’язувати себе зайвими обіцянками, будьте обачнішими, щоб уникнути непорозумінь. У вихідні займіться повсякденними справами.

РАК

Стан справ на роботі буде демонструвати перспективи кар’єрного зростання. Небажано виказувати перед оточуючими знервованість і дратівливість. У вихідні вас можуть розчарувати взаємини зі своїм оточенням.

ЛЕВ

Знадобляться такі якості, як уважність, послідовність і розважливість. Постарайтеся менше сперечатися з начальством. Вам доведеться допомогти колегам. Намагайтеся стримати свої амбіції. У вихідні є ймовірність накоїти безліч дурниць, будьте обережнішими.

ДІВА

Будьте обачними – у гонитві за вигодою можна пропустити пропозицію довгострокового і перспективного контракту. Перед вами можуть відкритися блискучі можливості, сприятливий час для кар’єрних стрибків. У вихідні може початися один із найбільш романтичних періодів, насолоджуйтеся гармонійною атмосферою.

ТЕРЕЗИ

Вам краще переосмислити накопичений досвід. У діловій сфері ситуація буде складатися не занадто вдало, однак на допомогу прийде вірний друг, що підкаже, як знайти вихід із важкого становища. У вихідні постарайтеся не залишатися на самоті.

СКОРПІОН

Ваші минулі досягнення – це досить похвально, але варто рухатися вперед. Не дозволяйте втягувати себе в конфліктну ситуацію. Згадайте про своїх родичів, зараз непоганий час для примирення і поновлення стосунків. У вихідні приємні події потішать вашу гордість.

СТРІЛЕЦЬ

Вам необхідно бути зібраними і сконцентруватися перед вирішальним стрибком. Обережно обходьте потенційно небезпечні місця, намагайтеся не привертати до себе зайвої уваги. Тримайте всі справи під контролем, і тоді ситуація буде на вашу користь. Приділяйте більше уваги дітям.

КОЗЕРІГ

Ловіть удачу. Ви можете почути чимало компліментів на свою адресу, багато хто буде переконувати вас у тому, що ви – чудова особистість. Не жалійте часу на спілкування і переміщення, усе буде складатися відмінно. Можливі розбіжності у взаєминах із дітьми, виявіть терпіння і постарайтеся почути їхню думку і зрозуміти.

ВОДОЛІЙ

Ви здатні легко обеззброїти критично налаштованих людей. Відкиньте непотрібні сумніви, інакше на внутрішню боротьбу ви витратите занадто багато зусиль. Уникайте непорозумінь на роботі і в особистих стосунках, у всьому потрібні точність і визначеність. У вихідні постарайтеся не вестися на емоційні провокації.

РИБИ

Чим діяльнішими ви будете, тим плодотворнішими виявляться результати. Підтримка однодумців вам гарантована. Тільки з начальством краще контактувати якомога менше, час для цього ще не настав. Намагайтеся нікого не скривдити. У вихідні у стосунках із близькими можуть виникнути проблеми.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах