26614
10:00 24.032019

Гороскоп на 25 - 31 березня 2019

Цікаве 1925

ОВЕН  

Перед вами можуть відкритися нові перспективи. Вам необхідно  докласти максимум зусиль і терпіння, щоб не виправдати очікувань недоброзичливців. Не варто давати поради, вам ні до чого відповідальність за інших. У вихідні можуть виникнути проблеми у стосунках із дітьми. Бажано спокійно їх вислухати і не сваритися.

ТЕЛЕЦЬ  

Можливо, виникнуть непрості ситуації. Імовірна фінансова залежність від партнера або офіційної установи. Будьте готові відповісти за свої слова. Можлива багатообіцяюча розмова з начальством, що дасть шанс для реалізації нових перспективних планів. Постарайтеся зрозуміти суть претензій близьких людей, адже вони бажають вам тільки добра.

БЛИЗНЮКИ  

Вам для досягнення мети залишилося докласти зовсім небагато зусиль, і результат незабаром принесе очікувані плоди. Під тиском обставин ваша точка зору може змінитися, і нехай вас не бентежить, що хтось зможе потерпати через цю незручність. Варто хоча б до кінця тижня привести ваш будинок до ладу.

РАК  

Бажано присвятити час вирішенню купи проблем. Досить напружений період через конфліктні ситуації. Можливі професійні інтриги. Вихідні краще присвятити родині і провести їх на природі.

ЛЕВ  

Ділові стосунки можуть зненацька перейти в іншу площину. Остерігайтеся службових романів, вони можуть на корені загубити вашу кар’єру. У вихідні виявіть адекватність у ситуації, яка склалася навколо вашого помешкання.

ДІВА  

Домогтися успіху ви зможете тільки завдяки особистим організаторським здібностям. Щоб досягти позитивного результату, вам доведеться докласти максимум зусиль. Зате і нагорода буде достатньою. У вихідні можете розраховувати на підтримку друзів.

ТЕРЕЗИ  

У вас з’явиться реальний шанс реалізувати всі свої плани. Постарайтеся не пропустити вдалу нагоду. Остерігайтеся дрібних хитрощів та інтриг. У вихідні намагайтеся не братися за справи, які вимагають фізичних зусиль. Ваші м’язи можуть вас підвести.

СКОРПІОН  

Наступає цікавий час, багатий на різноманітні події. Роботи непочатий край. Втілюйте власні ідеї в реальність. Результати будуть прямо пропорційно залежати від затрачених зусиль, натхнення і сумлінності.

СТРІЛЕЦЬ  

Постарайтеся отримати від життя задоволення, відкрийтеся для нових можливостей і зустрічей. Не ведіться на щедрі обіцянки, тоді ви будете в більшому виграші. Є ймовірність турбот, пов’язаних із проблемами друзів. У вихідні постарайтеся розібратися в близькому оточенні, цілком можливо, що вас використовують.

КОЗЕРІГ  

Ситуація може зажадати від вас більшої активності, що підвищить імовірність успіху як в особистих справах, так і в бізнесі. Дотримуйтеся обережності, тому що недоброзичливці можуть негативно вплинути на ваш добробут. Будьте гранично чесними і відвертими з друзями та рідними.

ВОДОЛІЙ

Зросла продуктивність у справах. І рішучість базується на підйомі працездатності. До вас будуть часто звертатися по допомогу і за порадою. Справи на роботі будуть складатися успішно, якщо ви докладете хоча б мінімум зусиль.

РИБИ

Тиждень може сповнитися спокусами. Можливо, вас спробують обдурити, тому будьте напоготові, щоб не потрапити на гачок. Не беріть на себе додаткових зобов’язань. У вихідні будьте обачливими у витратах і постарайтеся, хоча б по змозі, не відмовляти близьким у фінансовій підтримці.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
На Закарпатті з’явилося 5 нових паспортних станцій у ЦНАПах
09:34
Всі новини