09:15 14.032019
Салат із редьки та горіхів
Цікаве
1660
Інгредієнти:
– редька – 350-400 г,
– морква – 100 г,
– грецькі горіхи – півсклянки,
– селера (стебла) – 1 невелике стебло або за смаком,
– сметана (не густа),
– сіль, чорний мелений перець.
Спосіб приготування
Моркву почистити, натерти на дрібній терці (краще використати терку для корейської моркви). Редьку очистити і також натерти.
В посудину викласти горіхи, дрібно порізане стебло селери, кілька столових ложок сметани. Все подрібнити блендером до пюреподібного стану.
У велику посудину викласти натерту моркву і редьку та подрібнені горіхи із селерою. Посолити та поперчити за смаком.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У Мукачеві відбувся сімейний фестиваль
18:41
В Мукачеві перевіряли як паркуються на місцях для водіїв з інвалідністю
18:23
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
17:09
Чому на Закарпатті варто проводити екоакції
16:40
5-кілометрова прикордонна смуга. Потрібен спеціальний дозвіл ДПСУ
16:27
«Служба освітньої безпеки» запрацює у школах Ужгорода
16:10
«Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»: презентація в УжНУ
15:57
В Ужгороді вночі з 25 на 26 квітня заплановано тимчасове призупинення водопостачання
15:46
Намагались переплисти Тису: на кордоні затримали групу ухилянтів
15:17
Занизивши митну вартість, українець на кордоні з Угорщиною «позбувся» трактора, вартістю 1,5 млн грн
15:03
Всі новини
Головне
Публікації
На Закарпатті стартував Всесвітній тиждень імунізації
16:14
В Ужгороді відбувся концерт Івана Поповича з нагоди його 50-річчя творчої діяльності
11:23
У Берегові провели підготовчі курси викладачів народних інструментів Закарпаття
12:53
«Минай» був близьким до перемоги над «Рухом»
11:57
У Берегові відбувся футбольний турнір «Кубок Єне Бузанского»
12:25
Всі Публікації
Фото
Відео