26126
16:45 12.022019

Ужгородський гурт «4исла» випустив нову пісню

Цікаве 2257

“Словно птицы” – нова пісня ужгородського гурту 4исла

Пісня “Словно птицы” відрізняється від інших доробків гурту досить важким звучанням та стрімкістю. Наразі це другий сингл з серії релізів, що розпочався піснею “Открой мне дверь”. На даний момент гурт вирішив відмовитися від накопичення матеріалу для альбому. “Ми любимо альбомний формат, але сьогодні, на жаль, він вже не є актуальним, а ми хочемо, щоб почутою була кожна наша пісня”, – пояснюють хлопці. Автором обкладинки виступив дизайнер Борис Рабел.

“Ми живемо в світі тотальної оригінальності, де бажання самовиразитися будь-яким способом стало трендом однаковості і невиразності. Згадайте, як писав Пастернак у “Докторі Живаго”: “Всякая стадность – прибежище неодаренности. Истину ищут только одиночки и порывают со всеми, кто любит ее недостаточно”. І досі Істина нікому й не потрібна”, – розповідає про пісню автор і виконавець Геннадій Донецький.

“Здавалося б, ддавно розкриті всі таємниці: все найпотаємніше, аморальне або просто бруд обговорюється всюди – і в соцмережах, і на телеканалах. Та тільки ніщо з цього не приносить задоволення – тільки спустошеність і постійне відчуття неспроможності і майже безперервної депресії. І ходять люди порожніми коробками, розчавлені інформаційним пресом і наскрізь діряві від численних суспільних маніпуляцій. А світ давно перетворився на такий собі моральний сортир. І мені дуже хочеться вірити, що колись настане час по Булгакову, коли “не будет власти ни кесарей, ни какой-либо иной власти. Человек перейдет в царство истины и справедливости, где вообще не будет надобна никакая власть”, – коментує Геннадій Донецький.

4исла існують з 2005 року. За цей час гурт випустив 2 повноформатні альбоми, 7 синглів та 6 відеокліпів. Раніше гурт анонсував серію синглових релізів, які мають вийти впродовж поточного року.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві відкрили виставку відомих та маловідомих для загалу робіт Володимира Микити
13:03
«Гуцулка Ксеня» та Остання ніч у Хусті»: театральні прем’єри Хустського театру в Ужгороді
12:05
Закарпатські митники виявили неточності у документах харківського бізнесмена
11:19
У Тячеві відбувся Форум, присвячений 10-річчю децентралізаційної реформи в Україні
10:20
Зарічанська громада знову зустріне Героя
10:01
Актуальне інтерв’ю з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою про ПП «Лужанка-Берегшурань»
09:43
Стало відомо про загибель жителя Виноградівської громади
09:21
Школярі Ужгорода упродовж місяця вчитимуться правильному поводженню із відходами, адже їх можна і необхідно перетворювати на ресурс
08:52
Дві прем’єри в Ужгороді презентує Закарпатський обласний театр драми та комедії
18:38
Патрульна поліція Закарпаття нагадує
18:29
Всі новини