10:27 9.012019
Теплий салат з квасолею та мисливськими ковбасками
Цікаве
3101
Інгредієнти:
– консервована квасоля – 300 г,
– мисливські ковбаски – 250 г,
– цибуля – 2 шт.,
– морква – 1 шт.,
– томатна паста – 1 ст. л.,
– часник – 2 зубчики,
– зелень,
– сіль, перець.
Спосіб приготування
Цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву – брусочками.
У розігрітій олії обсмажуємо до прозорості цибулю, додаємо моркву і злегка обсмажуємо. Додаємо нарізану кружечками ковбасу та томатний соус. Тушкуємо до готовності овочів.
У кінці додаємо квасолю (без рідини), прогріваємо, за смаком солимо, перчимо та додаємо подрібнений часник. Готовий салат посипаємо подрібненою зеленню.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
На Закарпатті з’явилося 5 нових паспортних станцій у ЦНАПах
09:34
Вокалісти Академії культури і мистецтв виступали у храмі в Угорщині
09:17
9 способів, як передати показники лічильника ПрАТ «Закарпаттяобленерго»
09:00
Всі новини
Головне
Публікації
У Закарпатському угорському інституті вручили сертифікати випускникам мовних курсів
11:57
Рахівські митці презентували в Хусті виставку «Відлуння душі»
09:00
У Берегові на Днях Ракоці вручили нагороди
15:58
У Берегові тривають «Дні Ракоці»
09:36
Невтішні результати ужгородських «Карпат-ШВСМ»
16:20
Всі Публікації
Фото
Відео