25573
23:49 27.122018

Салат «Жовта свинка»

Цікаве 1995

Інгредієнти:

– риба в олії (консервована) – 200 г,

– картопля – 300 г,

– морква – 200 г,

– цибуля – 150 г,

– яйця – 4 шт.,

– тости хлібні – 3 шт.,

– майонез,

– сіль, перець,

– оливки.

Спосіб приготування

Картоплю та моркву відварюємо до готовності. Чекаємо, поки овочі охолонуть. Чистимо їх.

Цибулю дрібно нарізаємо. Заливаємо окропом, залишаємо на 10 хвилин. Потім воду зливаємо, цибулю промиваємо в холодній воді (це робиться для того, щоб цибуля не гірчила).

Моркву й картоплю натираємо на дрібній тертці. Відокремлюємо білки від жовтків і натираємо окремо на дрібній тертці. З риби зливаємо олію й розминаємо виделкою.

На дно салатниці з прозорим склом викладаємо шарами: 1) риба + майонез; 2) білки + майонез; 3) морква + майонез; 4) цибуля + майонез; 5) картопля + сіль, перець + майонез. Останній шар посипаємо тертим жовтком.

Прикрашаємо новорічний салат: із підсмажених тостів робимо вушка та п’ятачок, із оливок – очі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах