25435
10:00 23.122018

Гороскоп на 24 - 30 грудня 2018

Цікаве 2495

ОВЕН

Ретельно перевіряйте всю інформацію, тому що є велика ймовірність неточностей і помилок. Намагайтеся реально оцінити свої сили й не звалювати на себе непосильний обсяг роботи. У вихідні присвятіть собі достатньо часу, щоб відчути умиротворення та добре відпочити.

ТЕЛЕЦЬ

Ви неусвідомлено будете дражнити Фортуну, але зовсім даремно. Тримайте себе в руках, вияви азарту тепер абсолютно недоречні. Доведеться якийсь час побути тихіше води, нижче трави. Ваша прозорливість у вихідні виявиться на висоті, наділивши вас здатністю уникати конфліктних ситуацій.

БЛИЗНЮКИ

Професійна сфера вимагатиме від вас пильної уваги та особистої участі. Намагайтеся не виявляти гординю й не сваритися з близькими людьми та колегами. Вихідні сприятливі для того, щоб скласти перспективні плани. Не буде зайвим також добре відпочити та подбати про здоров’я.

РАК

На роботі успіх супроводжуватиме вас, якщо ви не станете розмінюватися по дрібницях. Уникайте зайвих контактів, інакше можуть розгулятися нерви. Плани, швидше за все, зміняться через проблеми в родині. Вихідні краще провести в комфортних умовах.

ЛЕВ

Вас усі будуть любити, поважати і слухати. Ваші знання виявляться затребувані, гумор – доречний. Постарайтеся звільнитися від нав’язливих ідей та страхів. Не звалюйте на себе великий обсяг роботи, реально розраховуйте сили. У вихідні зорі радять розслабитися й відпочити, як душа побажає.

ДІВА

Ваш переможний хід кар’єрними сходами продовжиться з потроєною силою. Але постарайтеся дотримуватися філософських поглядів на все, що відбувається. Налаштуйтеся на відкриття, яке матиме великий вплив на події цього тижня. У вихідні будьте обережні, остерігайтеся інтриг та підлості.

ТЕРЕЗИ

Якщо у вас виникне, можете почати новий етап свого життя, тому сміливо беріться за нові справи. Ваша ініціатива принесе цілком матеріальні результати. Не хвилюйтеся – удача зараз на вашому боці. У вихідні, можливо, зустрінете людину, яка надасть вам допомогу.

СКОРПІОН

Досягнете успіху в професійній сфері та бізнесі. Обсяг роботи не здивує вас і не злякає, але можуть засмутити деякі результати. Кмітливість у вирішенні грошових питань цього тижня стане вам у пригоді. Постарайтеся провести вихідні за містом.

СТРІЛЕЦЬ

Труднощів буде предосить, а головною перешкодою стане ваша власна лінь. Пам’ятайте: працьовитість не пропаде дарма, начальство оцінить її повною мірою. У вихідні, якщо не захочете виявити ініціативу самостійно, вас однаково змусять працювати, але умови будуть набагато гірші.

КОЗЕРІГ

Будь-яка непродумана дрібниця може призвести до непередбачених наслідків. Щоб опинитися на висоті, вам треба взяти до уваги все. А от з ризикованими планами та діями бажано почекати, не випереджайте час. У вихідні сходіть у гості, продемонструйте свою блискучість – стане легше.

ВОДОЛІЙ

Намагайтеся бути уважними, не допускайте помилок, щоб товариші по службі не обвинуватили вас у всіх смертних гріхах. Вам потрібні надійність і ділова хватка, що дозволять успішно протистояти опонентам у будь-якій ситуації. Вихідні можуть порадувати приємними подіями в колі родини.

РИБИ

Ваші ідеї та починання будуть гідно оцінені. Можливі зміни звичного укладу життя, та вони підуть вам тільки на користь. На вас чекає напружена розумова робота. Намагайтеся не втрачати зв’язки з друзями, бо найближчим часом саме вони зможуть допомогти у вирішенні поточних проблем.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах