15:23 5.122018
Салат з копченим сиром та шинкою
Цікаве
2884
Інгредієнти:
– шинка – 300 г,
– сир копчений – 100 г,
– яйця – 5 шт.,
– кукурудза консервована – 1 банка,
– сухарики – 50 г,
– салат – 1 пучок,
– зелень,
– майонез.
Спосіб приготування
Яйця відварюємо круто, очищуємо та дрібно нарізаємо. Шинку нарізаємо кубиками. Сир дрібно нарізаємо. Зелень миємо, сушимо та подрібнюємо. З кукурудзи зливаємо рідину.
З’єднуємо разом шинку, кукурудзу, сир, яйця, зелень і добре перемішуємо. Додаємо сухарики. Заправляємо салат майонезом і ще раз перемішуємо. Якщо треба, солимо. Викладаємо готову страву на листя салату.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Піаністи з Берегівської школи мистецтв здобули призові місця на міжнародному конкурсі
16:51
Закарпатські студенти популяризують історію через подкасти
16:33
На Закарпатті стартував Всесвітній тиждень імунізації
16:14
За 4 роки після смерті дружини Юрій Долгош виростив пів сотні кактусів
16:13
В Ужгороді зʼявляться ще близько 150 місць на ще одній платній парковці
16:05
35 школярів Закарпаття стали переможцями всеукраїнських учнівських олімпіад
15:56
Майже рік розраховувався чужою карткою: у Мукачеві розшукали чоловіка, який обікрав пенсіонера
15:47
Компенсацію витрат за працевлаштування ВПО цьогоріч отримали вже 42 роботодавці області
14:06
На КПП «Ужгород» затримали українку, яка перебувала у розшуку
14:04
Стали відомі пари 1/8 фіналу Кубка Закарпаття з футболу
13:49
Всі новини
Головне
Публікації
На Закарпатті стартував Всесвітній тиждень імунізації
16:14
В Ужгороді відбувся концерт Івана Поповича з нагоди його 50-річчя творчої діяльності
11:23
У Берегові провели підготовчі курси викладачів народних інструментів Закарпаття
12:53
«Минай» був близьким до перемоги над «Рухом»
11:57
У Берегові відбувся футбольний турнір «Кубок Єне Бузанского»
12:25
Всі Публікації
Фото
Відео