25174
10:00 2.122018

Гороскоп на 3 - 9 грудня 2018

Цікаве 1620

ОВЕН

Треба точно знати, чого ви хочете, і планувати важливі справи заздалегідь. Можлива ділова поїздка, ви отримаєте цікавий досвід та зав’яжете нові знайомства, які згодом виявляться надзвичайно корисними. У вихідні постарайтеся вирішити свої проблеми, не переступаючи при цьому через інтереси інших.

ТЕЛЕЦЬ

Ваші успіхи будуть прямо залежати від наведення порядку в справах і побуті. На роботі доведеться писати звіти та складати плани. Поводьтеся обережніше з тими, хто поруч. Утім у вашому житті незабаром з’являться нові люди.

БЛИЗНЮКИ

Зможете впритул зайнятися економічними питаннями, на вас чекає фінансовий успіх. І знайдеться чимало бажаючих його з вами розділити. Довіряйте тим, кого давно знаєте. Важливо справити гарне враження на начальство. Не соромтеся при нагоді коректно підкреслити вашу незамінність на роботі.

РАК

Це період розміреного ведення справ, руху вперед у професійній сфері, зміцнення свого становища. Не слід нічого різко закінчувати. Запасіться терпінням, будьте скромнішими у своїх бажаннях. У вихідні можливі проблеми й непорозуміння в родині. Спробуйте поглянути на ситуацію очима близької людини.

ЛЕВ

Сприятливий час для реалізації планів і задумів. Правда, на роботі настає напружена пора. Доведеться витратити багато часу та сил, але ви станете незамінною людиною. У вихідні отримаєте можливість зміцнити свій авторитет у родині.

ДІВА

Робота захопить вас у полон, і ви потрапите у вир невідкладних справ. Напружений ритм може не найкращим чином позначитися на вашому здоров’ї та особистому житті. Тож у вихідні обов’язково відпочиньте від суєти й шуму. Налагодяться стосунки з приятелями, з’являться нові друзі.

ТЕРЕЗИ

Не починайте діяти, не визначившись з метою, інакше час і сили будуть витрачені дарма. Занадто не довіряйте чужій думці. Великі шанси вирватися з рутини. Вихідні можуть виявитися тихими і спокійними, присвятіть їх спогляданню та обмірковуванню майбутніх грандіозних планів.

СКОРПІОН

Можете загрузнути в нескінченних розмовах. Якщо відчуєте, що вам потрібна допомога, не соромтеся попросити про неї та прийміть її з вдячністю. Може з’явитися можливість подолати сумніви, які непокоять вас останнім часом. У вихідні не піддавайтеся на провокації та не сваріться з близькими.

СТРІЛЕЦЬ

Будете дуже ввічливі та коректні, тож навіть інших зможете помирити. Не варто зациклюватися на одному питанні. Якщо ситуація не піддається вирішенню, залишіть проблему до кращих часів. Вона розв’яжеться сама собою. У вихідні поступки в дрібницях дозволять зберегти мир і благополуччя в родині.

КОЗЕРІГ

Настає момент для осмислення та виправлення допущених помилок. Треба тільки не боятися їх визнати. Намагайтеся залишатися спокійною та врівноваженою людиною в будь-яких обставинах. Вихідні сприятливі для перебування на природі.

ВОДОЛІЙ

Цього тижня буде велика кількість контактів, спілкування зі знайомими та малознайомими людьми. І ви можете від цього дуже втомитися. Будете сповнені оптимізму. Усе складатиметься надзвичайно вдало, однак не варто переоцінювати ситуацію. У вихідні бажано вирушити в подорож або піти в гості.

РИБИ

Намагайтеся не бути песимістом і не скаржитися на життя. Усе повернеться на свої місця, проблеми вирішаться, просто не так швидко, як ви очікуєте. Спроба форсувати події успіху не принесе. Вірте в краще, тоді на вас обов’язково чекатиме щастя в коханні та гармонія в родині вже у вихідні.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах