25057
13:17 21.112018

Шарлотка з яблуками

Цікаве 3265

Інгредієнти:

– 4 солодких яблука,

– 3 яйця,

– 50 г сметани,

– 1 склянка борошна,

– 1 склянка цукру,

– сода – на кінчику ножа,

– 1 ч. ложка лимонного соку,

– кориця,

– 80 г ізюму,

– 10 г вершкового масла – для змазування форми.

Спосіб приготування

Яйця змішайте із цукром та лимонним соком і збийте міксером у піну. Додайте сметану, а потім поступово введіть борошно, продовжуючи збивати. Всипте соду на кінчику ножа або розпушувач для тіста. Усе ретельно перемішайте і дайте тісту постояти 5–10 хвилин.

Яблука помийте, очистіть від насіння. У разі необхідності можна зняти й шкірку. Форму для випікання змажте маслом; якщо треба, вистеліть папером для випікання.

У форму викладіть яблука. Тісто ще раз збийте міксером. Потім додайте в нього родзинки, попередньо запарені, і ретельно перемішайте.

Яблука залийте тістом, акуратно розрівняйте й поставте в духовку. Випікайте шарлотку з яблуками 40 хвилин при температурі 190–200°С, перевіряючи готовність. Готову шарлотку з яблукам посипте корицею.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах