25048
10:00 25.112018

Гороскоп на 26 листопада - 2 грудня 2018

Цікаве 2099

ОВЕН

Будьте обережні з новими знайомими, адже є небезпека потрапити на гачок до людей із сумнівною репутацією. Можлива несподівана зміна планів, але це лише покращить ситуацію. З колегами бажано не обговорювати начальство, а з начальством – колег.

ТЕЛЕЦЬ

Вам буде просто необхідно врівноважити власні та громадські інтереси. Зосередьтеся на собі й своїх близьких. Важливими будуть активність та енергійність, вони допоможуть вам підготувати трамплін для успішних починань. Не варто планувати нічого серйозного на вихідні, краще проведіть їх у спокійній обстановці.

БЛИЗНЮКИ

Дуже багато чого залежатиме від ваших рішень та ініціативи. Зможете знайти вихід з непростої ситуації. Пам’ятайте: усе, що відбувається, на краще. У вихідні перед тим як зробити щось важливе, заручіться підтримкою близьких людей, вони можуть допомогти вам.

РАК

Не варто піддаватися настрою й дозволяти ностальгії гальмувати ваш рух уперед. Не соромтеся використовувати чарівність, вона відіграє не останню роль у досягненні успіху. Імовірна несподівана перевірка, будьте до неї готові, вас не повинні застати зненацька. У вихідні візьміть участь у справах родичів.

ЛЕВ

Можуть реалізуватися важливі проекти, надійти пропозиції, яких ви давно чекали. Події на роботі розвиватимуться досить несподівано, виявіть ініціативу та активність. Вам до снаги найскладніші завдання. У вихідні можливі конфлікти в родині, намагайтеся не впадати у відчай.

ДІВА

Робота займе досить багато часу, але за значущістю вона лідирувати не буде. Вихідні краще провести в комфортній обстановці з приємними для вас людьми.

ТЕРЕЗИ

Цього тижня ті, хто поряд, можуть виявити цікавість до ваших ділових якостей. У справах бажано дотримуватися своїх планів, навіть якщо вам доведеться розраховувати тільки на власні сили. У вихідні можете довідатися багато нового та цікавого.

СКОРПІОН

Закінчиться період постійних стресів, настане пора відпочити та розслабитися. Важливо зосередитися на стосунках з родиною. Усі інші справи можна відкласти. У вихідні на вас чекають приємні сюрпризи від близьких людей.

СТРІЛЕЦЬ

Для вас головне – зосередитися на службових справах. Інакше не чекайте підйому кар’єрними сходами. Не варто багато балакати та приймати швидкі рішення, бажано все продумати. У вихідні чекайте на гостей.

КОЗЕРІГ

Вам доведеться зібратися – будуть потрібні стійкість і рішучість. Друзі засиплють вас порадами діаметрально протилежного змісту. Намагатися використати їх, звичайно, не варто, але вислухати можна. Будьте відкриті для змін, не відмовляйтеся від нових можливостей.

ВОДОЛІЙ

Не переоцінюйте свої сили, щоб не зазнати розчарувань, якщо ви не встигнете щось зробити. Удача та успіх самі прийдуть до вас у руки. Вихідні принесуть довгоочікуваний відпочинок.

РИБИ

Не плутайте твердість характеру з холодністю та черствістю. Їх виявляти не слід. Обставини вимагатимуть тверезості розуму й зухвалості думок – будьте до цього готові. Вихідні можуть вас розніжити, тож знадобиться пильність, адже в хорошому настрої ви можете наобіцяти зайвого.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах