24912
10:00 18.112018

Гороскоп на 19 - 25 листопада 2018

Цікаве 2245

ОВЕН

Уміння моментально орієнтуватися в складній ситуації стане цього тижня важливим фактором. У професійній і побутовій сферах вам треба буде приймати швидкі рішення. Навколо вас може скластися атмосфера нерозуміння та недовіри. Доведеться знову завойовувати друзів.

ТЕЛЕЦЬ

Варто дослухатися до порад тих, хто поряд, це може виявитися дуже корисним для вас. А от у стосунках з давніми приятелями, імовірно, виникне певне напруження. На вихідні заплануйте побачення або дружню зустріч, щоб прояснити всі питання та уникнути непорозумінь.

БЛИЗНЮКИ

Не намагайтеся встигнути виконати всю заплановану роботу, це вам просто не до снаги. Навколо вас буде суцільна суєта: як в офісі, так і вдома. Бажано розраховувати час із запасом, щоб не дратувати себе та інших нескінченними запізненнями. У вихідні зможете гарно відпочити.

РАК

Давні мрії нарешті почнуть здійснюватися завдяки вашим терпінню та старанності, помноженим на високу працездатність. Вихідні принесуть спокій і внутрішнє умиротворення, особливо якщо поруч будуть близькі люди.

ЛЕВ

Настав час для довгострокового планування та поступового втілення проектів у життя. Не обійдеться й без зміни деяких планів: реальність внесе свої корективи. Це період емоційної нестабільності: ви будете то плакати, то сміятися. Постарайтеся взяти себе в руки й жити не тільки почуттями.

ДІВА

Треба дослухатися до свого внутрішнього голосу, під його керівництвом ви зможете діяти значно гнучкіше й ефективніше. Не варто всі проблеми вирішувати самостійно, адже навколо є вірні друзі, готові допомогти вам порадою і справою. Намагайтеся нікого не обманювати, у тому числі й себе.

ТЕРЕЗИ

Ваша неуважність цього тижня може призвести до численних запізнень. Однак ви зможете благополучно розв’язати всі проблеми, тож не варто заздалегідь нервувати. Крім того, вам удасться просунутися кар’єрними сходами. У вихідні сходіть у гості, на концерт.

СКОРПІОН

Не потрібно квапитися з нововведеннями: вони, звичайно, корисні, але поки що несвоєчасні. Доведеться боротися з апатією та лінощами. Намагайтеся хоча б зобразити бурхливу діяльність, адже ви потрапите в поле зору начальства. У вихідні слід вирішити масу домашніх проблем.

СТРІЛЕЦЬ

На роботі можливі нові призначення й ваша участь у цікавих проектах. Щоб зайняти лідерську позицію, вам необхідно стати терплячою та впевненою в собі людиною. У вихідні не кваптеся і не підганяйте події, які відбуваються навколо.

КОЗЕРІГ

Вам потрібне спілкування з близькими людьми, а от чужі будуть тільки дратувати й викликати непорозуміння. Зможете відкрити для себе нові можливості, але для цього необхідні тиша та комфортна обстановка. У вихідні приділіть час рідним.

ВОДОЛІЙ

Імовірно, надійде цікава пропозиція, яка відкриє перед вами нові можливості. Однак варто все обміркувати, а не погоджуватися відразу ж. У вихідні владнаєте сімейні проблеми, тож почнеться період повного взаєморозуміння з близькими людьми.

РИБИ

Будьте готові взяти на себе відповідальність за прийняття рішень та за своїх близьких. Багато справ виконаєте за інерцією. Не вступайте в суперечки, якщо не до кінця впевнені у своїй правоті. На вихідні краще не планувати багато справ, а просто відпочити та виспатися.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах