24435
14:02 12.102018

Відомий український телеведучий привезе в Ужгород рабиню Ізауру

Цікаве 7818

Уже у жовтні на одному з центральних телеканалів стартує прем’єра нового сезону проекту “Світ навиворіт” з Дмитром Комаровим.

Цього разу телеведучий відвідав Бразилію. Дмитро повернеться із експедиції не сам. Вперше Україну відвідає улюблениця мільйонів глядачів, зірка, яку пам’ятає уся Україна та Східна Європа, головна акторка відомого бразильського серіалу “Рабиня Ізаура” Луселія Сантуш.

Вона стала героїнею одного з випусків нового бразильського сезону проекту.

“Нам було цікаво знайти ідол мільйонів жінок, яка змушувала плакати навіть чоловіків, знамениту рабиню Ізауру, і подивитися, як сьогодні живе акторка. Знайти Луселію Сантуш, таке справжнє ім’я артистки, було нелегко. Зараз акторка продовжує свою творчу діяльність, але вже на театральній сцені. Спілкується з журналістами вона неохоче, тому домовитися про інтерв’ю було завданням надскладним. А запросити до України взагалі непросто. Але на наше здивування Луселія з радістю прийняла пропозицію і погодилася на подорож до України”, – поділився Дмитро.

Для знайомства з зіркою телеведучий обрав досить цікавий спосіб. Дізнавшись, що 63-річна акторка полюбляє екстремальні види спорту, Дмитро під’їхав до помешкання Луселії Сантинуш на мотобайку, аби разом з нею побачити її улюблені місця в Ріо.

Пізніше він організував для бразильської зірки екстремальне сходження на гору. Телеведучий також спробував навчити Луселію готувати український борщ.

Луселія відкрила інший бік відомого серіалу “Рабиня Ізаура”, показавши Дмитру фазенду, на якій знімався один із епізодів. Що саме доводилося переживати акторам та знімальній групі під час знімання, телеглядачі зможуть дізнатися вже найближчим часом у новому сезоні “Світу навиворіт”.

Уже у жовтні Ужгород зможе познайомитися з Луселією Сантуш ближче. Акторка планує кілька міст України, у тому числі наш обласний центр.

На творчих зустрічах телеведучий планує розповісти про свою подорож Бразилією та про цікаву історію знайомства з акторкою відомого бразильського серіалу.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах