24401
10:00 14.102018

Гороскоп на 15 - 21 жовтня 2018

Цікаве 1631

ОВЕН

Можете сміливо приступати до виконання нового проекту, особливо якщо він обіцяє гарний прибуток. Не варто ні з ким ділитися своїми діловими планами. А от особисте життя можна обговорити з друзями. Швидше за все, вони дадуть хорошу пораду. У вихідні знайдіть час для прогулянки в гарній компанії.

ТЕЛЕЦЬ

Цей тиждень буде вдалим для укладення угод і проведення важливих переговорів. Імовірні нові враження та знайомства. Постарайтеся реально оцінити свої сили й не звалювати на себе непосильний обсяг роботи, інакше можна залишитися без вихідних.

БЛИЗНЮКИ

У пошуках справедливості намагайтесь уникати конфліктів: вона переможе трохи пізніше, а поки що побережіть сили. Варто довірити прийняття важливих рішень іншим. У вихідні не рекомендується вести відвертих розмов, відкладіть на майбутнє обговорення жалісливих тем.

РАК

Ви благополучно впораєтеся з багатьма наболілими проблемами. Головне – не падати духом. Труднощі – це тимчасове явище. Вам зараз, як повітря, необхідні комфортна атмосфера й турбота близьких людей, але все залежить виключно від вас. У вихідні вибирайтеся в гості.

ЛЕВ

У цей період зможете успішно реалізувати намічені плани. Ловіть мить удачі й намагайтеся її втримати, працюйте на свій успіх, у вашій кар’єрі настав дуже відповідальний період. Обов’язково контролюйте свої емоції. У вихідні не зашкодить влаштувати вдома генеральне прибирання.

ДІВА

Імовірні професійний зліт та успіхи в різноманітних галузях. Однак знайдуться ті, хто вам позаздрить, тож намагайтеся не хвалитися своїми досягненнями. Уникайте стресових ситуацій. У вихідні займіться благоустроєм свого житла.

ТЕРЕЗИ

Професійна сфера забиратиме багато сил і часу. Але за це можна чекати на премію та підвищення зарплатні. Не розповідайте зайвого при спілкуванні з випадковими людьми. Імовірні зустрічі з давніми друзями, тож випаде можливість приємно провести час. У вихідні бажано добре відпочити.

СКОРПІОН

Можете сміливо розширювати свій бізнес, але для успіху вам знадобиться талант дипломата. Він цінуватиметься більше, ніж принциповість. Не відмовляйте в допомозі близьким і будьте готові самі її запропонувати, якщо відчуєте, що людина соромиться попросити вас про це.

СТРІЛЕЦЬ

Будете залагоджувати невідкладні проблеми на роботі або вдома. Не виключено, що вам доведеться мирити родичів чи друзів. Однак перш ніж діяти, варто все ретельно продумати та підготувати. У вихідні важливо нікуди не квапитися, а просто відпочити від усіх турбот.

КОЗЕРІГ

Не варто виявляти ініціативу та брати на себе занадто багато відповідальності. Близькі самі запропонують вам допомогу. Можна чекати на доленосну зустріч. Треба тільки опинитися в потрібному місці в потрібний час. У вихідні виявіть активність, але не в роботі, а в розвагах та відпочинку.

ВОДОЛІЙ

Намагайтеся виявляти витримку. Розбіжності з колегами треба врегулювати виключно за допомогою дипломатичності. Важливо, щоб ніхто не затаїв на вас образу. Можете зав’язати безліч цікавих і корисних знайомств. У вихідні було б непогано сходити в кіно.

РИБИ

Доведеться зосередитися на справах і не відволікатися ні на що стороннє. У вас буде чимало цікавих ідей та планів. Але поки що рано думати про їхню реалізацію. Збирайте інформацію на цікаві для вас теми – у майбутньому вона стане вам у нагоді.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах