24292
13:38 6.102018

У Хусті відбулася прем`єра кліпу Івана Пилипця «День янгола»

Цікаве 3392

Відомий закарпатський співак Іван Пилипець не перестає тішити своїх шанувальників. 5-го жовтня у готельно-розважальному комплексі “V&P” артист представив свій новий кліп на пісню “День янгола”.

Яскрава відеоробота відзнята серед краєвидів Хустщини – у Драгові, Кічерелах, на Хустському замку (відеографи Олаг Андрій та Ростислав Попович). Герої кліпу – справжні щасливі родини Довганичів, Керита та Білинець. А головними акторами нового закарпатського хіта стали колоритні бабуся Христина Рішко, яка, до слова, чудово грає на унікальному інструменті – дримбі, та не менш талановитий дідусь-скрипаль Олекса Томишин.

Як створювалася нова пісня та відеоробота до неї, її головний задум та що, на думку співака, є найважливішим у житті кожної людини, – дізнавався “Карпатський об`єктив”.

“У кожної людини є свій янгол, який її оберігає. Та інколи в житті буває так, що важливо й самому для когось стати янголом. І повірте мені, це не пусті слова. У кліпі ж тим янголом виступає молодий чоловік, який поспішає до своїх бабусі й дідуся на іменини, – ділиться Іван Пилипець. – Власне ідею створення цієї пісні запропонував чудовий письменник Василь Кузан. Якось він зауважив, що в Україні є багато пісень про день народження, однак жодної – про День янгола. Пан Василь написав прекрасні, з глибоким змістом слова, які я поставив на музику”.

За словами співака, головний меседж нової відеороботи – збереження сімейних традицій, родини як основи держави.

“Основою життя людини є родина. Сімейні цінності є незмінними. Прожити щасливо життя у парі з коханою людиною є заслугою перед Богом. Зберігаючи цінності традиційної сім`ї, ми отримуємо винагороду в дітях і онуках. Живіть так, щоб вами пишалися ваші діти аж до четвертого роду, примножуючи і зберігаючи традиції рідної землі”, – закликає Іван Пилипець.

Пропагуючи народні традиції, фольклор рідного краю, у який змалку закоханий співак, він сміливо поєднує у своїй творчості й сучасні мотиви. Так, цікаво виглядає у кліпі тандем артиста з відомим на Закарпатті хустським рок-гуртом “Таймер”. Драйвові хлопці, до речі, запалювали публіку й під час прем`єри кліпу.

Уже за доброю традицією захід, організований Іваном Пилипцем, ніс і благодійний характер. Недарма співак зауважує, що творчість й добродійність часто мають спільний шлях, а того вечора таки переплелися. Артист долучився до збору коштів на реабілітацію 28-річного Юрія Дулкая із Липчі і запросив усіх людей доброї волі підтримати хлопця у важкому випробуванні (діагноз – перелом шийного хребця 6-го відділу), адже шанси на виздоровлення медики дають.

“Дуже круто, що є такі артисти, які з любов`ю, запалом в очах пропагують своє рідне, створюють якісний музичний продукт, дарують шанувальникам справжній колорит, щирі емоції і водночас роблять добру справу. Пишаємося Іваном Пилипцем і бажаємо й надалі радувати нас своєю творчістю”, – поділився враженнями гість Михайло Бойко.

І дійсно наш закарпатський соловейко завжди сповнений творчих ідей та задумів. Наразі він працює над новою роботою про унікальну перлину нашого краю – Синевирське озеро. Тож бажаємо йому успіху, а вам пропонуємо насолодитися переглядом кліпу “День янгола”.

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах