14:40 3.102018
Соус песто
Цікаве
1698
Інгредієнти:
– базилік – 1 пучок,
– пармезан (або інший твердий сир) – 50 г,
– часник – 3 зубчики,
– кедрові або волоські горіхи – 30 г,
– оливкова олія – 150 г.
Спосіб приготування
Часник очистити й нарізати пластинками. Сир натерти на тертці. Частину базиліку покласти в чашу блендера (листя можна попередньо нарізати). Додати сир, горішки, часник та влити 2–3 столові ложки оливкової олії.
Подрібнити інгредієнти в блендері, поступово додаючи до маси листя базиліку, що залишилося, і підливаючи олію. Соус не треба доводити до однорідності, лише подрібнити та змішати продукти.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У Тячеві відбувся Форум, присвячений 10-річчю децентралізаційної реформи в Україні
10:20
Зарічанська громада знову зустріне Героя
10:01
Актуальне інтерв’ю з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою про ПП «Лужанка-Берегшурань»
09:43
Стало відомо про загибель жителя Виноградівської громади
09:21
Школярі Ужгорода упродовж місяця вчитимуться правильному поводженню із відходами, адже їх можна і необхідно перетворювати на ресурс
08:52
Дві прем’єри в Ужгороді презентує Закарпатський обласний театр драми та комедії
18:38
Патрульна поліція Закарпаття нагадує
18:29
У Мукачеві виявили нетверезого водія, який створював аварійні ситуації
18:22
В Іршаві затвердили нові символи міста – Герб та Прапор
17:01
У Хусті відкрилася виставка іршавчанина Василя Бобіти «Кольорові враження»
16:40
Всі новини
Головне
Публікації
У Закарпатському угорському інституті провели День кар'єри та виставку продукції випускників
08:45
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У протистоянні з «Динамо» закарпатці зазнали поразки
12:03
В Ужгороді підбили підсумки першого року імплементації Закону «Про медіа»
19:44
Обстріл Чернігова: є загиблі, травмовані та руйнування
18:37
Всі Публікації
Фото
Відео