09:35 19.092018
Яблучне печиво з корицею
Цікаве
1956
Інгредієнти:
– яйце – 1 шт.,
– борошно – 200 г,
– цукор – 120 г,
– розпушувач тіста – 20 г,
– сіль – дрібка,
– масло вершкове – 120 г,
– яблука – 3 шт.,
– кориця – 10 г.
Спосіб приготування
Розітріть масло (можна збити) з цукром. Додайте яйце, борошно з розпушувачем, сіль. Ще раз розітріть. Додайте натерті очищені яблука, корицю. Столовою ложкою викладіть печиво на встелене кулінарним папером деко.
Випікайте 25–30 хвилин при 180°С.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини
Головне
Публікації
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У протистоянні з «Динамо» закарпатці зазнали поразки
12:03
В Ужгороді підбили підсумки першого року імплементації Закону «Про медіа»
19:44
Обстріл Чернігова: є загиблі, травмовані та руйнування
18:37
У Берегові відбулися 34-ті загальні збори Товариства угорської культури Закарпаття (KMKС)
12:51
Всі Публікації
Фото
Відео