23901
11:21 13.092018

Вершковий суп з печериць

Цікаве 1671

Інгредієнти:

– печериці – 300–400 г,

– морква – 1 шт.,

– цибуля – 1 шт.,

– картопля – 2–3 шт.,

– плавлений сир – 2 шт.,

– вершки – 100 мл,

– олія для обсмажування,

– сіль, перець, зелень – за смаком.

Спосіб приготування

Ставимо на вогонь каструлю з двома літрами води. Картоплю чистимо й нарізаємо кубиками. Опускаємо в киплячу воду і варимо 10 хвилин.

Цибулю та моркву чистимо, цибулю нарізаємо кубиками, а моркву натираємо на великій тертці.

Гриби миємо й нарізаємо пластинками, обсмажуємо на розігрітій олії разом з цибулею та морквою на середньому вогні 3–4 хвилини. Перекладаємо в суп і варимо ще 10 хвилин.

Плавлений сирок натираємо. У суп додаємо вершки та сирок, солимо й перчимо, доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню, вкидаємо зелень, накриваємо кришкою і даємо супу з печерицями настоятися 10 хвилин.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві відкрили виставку відомих та маловідомих для загалу робіт Володимира Микити
13:03
«Гуцулка Ксеня» та Остання ніч у Хусті»: театральні прем’єри Хустського театру в Ужгороді
12:05
Закарпатські митники виявили неточності у документах харківського бізнесмена
11:19
У Тячеві відбувся Форум, присвячений 10-річчю децентралізаційної реформи в Україні
10:20
Зарічанська громада знову зустріне Героя
10:01
Актуальне інтерв’ю з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою про ПП «Лужанка-Берегшурань»
09:43
Стало відомо про загибель жителя Виноградівської громади
09:21
Школярі Ужгорода упродовж місяця вчитимуться правильному поводженню із відходами, адже їх можна і необхідно перетворювати на ресурс
08:52
Дві прем’єри в Ужгороді презентує Закарпатський обласний театр драми та комедії
18:38
Патрульна поліція Закарпаття нагадує
18:29
Всі новини