23222
19:48 25.072018

Vodafone запустив 4G в Ужгороді та Мукачеві в діапазоні 1,8 ГГц

Цікаве 4621

Vodafone Україна 25 липня запустив 4G у діапазоні 1,8 ГГц в двох містах Закарпаття: в Ужгороді та Мукачеві. Клієнти компанії в двох найбільших містах Закарпатської області тепер зможуть оцінити різницю в швидкості і комфорті використання інтернету четвертого покоління.

Сьогодні сервіс 4G від Vodafone доступний для 12 млн українців. Географія покриття інтернетом четвертого покоління охоплює Київську, Дніпропетровську, Запорізьку, Харківську, Одеську, Львівську, Волинську, Івано-Франківську, Чернівецьку, Миколаївську, Полтавську, Сумську, Кіровоградську, Херсонську, Чернігівську та Закарпатську області.

Після запуску 4G абоненти Vodafone можуть набагато активніше користуватися мобільним інтернетом та сервісами на базі 4G, такими як стрімінг HD TV, онлайн-ігри, активно використовувати хмарні сервіси, а також нові напрямки: «інтернет речей», телемедицина, smart-управління енергетикою та сільським господарством, електронні мобільні гаманці.

Нові послуги запускаються відповідно до етапів розвитку мережі 4G.

Завдяки новій лінійці тарифів Vodafone SuperNet абоненти мають можливість обирати обсяг мобільного інтернету в мережі 4G – від 4 ГБ і аж до безліміту, вартістю від 65 до 115 грн відповідно.

Готовність до 4G клієнти компанії можуть самостійно й безкоштовно перевірити за допомогою єдиного USSD-запиту – потрібно просто набрати *222# та натиснути кнопку виклику.

У відповідь оператор надішле SMS з результатом перевірки смартфона і SIM-карти, а також інструкцію із заміни SIM-карти на USIM.

Клієнти Vodafone можуть самостійно замінити SIM-карту на USIM з підтримкою 4G і отримати 4 ГБ у подарунок. Стартові пакети Vodafone для самостійної заміни SIM-карти можна купити в більшості точок продажів стартових пакетів. Вартість такого пакета становить 25 грн. При заміні SIM-карти зберігається номер телефону, поточний баланс, тарифний план і всі підключені послуги.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини