22608
10:00 1.072018

Гороскоп на 2 - 8 липня 2018

Цікаве 1914

ОВЕН

Візьміться за реалізацію своїх таємних мрій, для цього відкриті блискучі перспективи. Нові знайомства та зустрічі будуть плідними. Доведеться доводити начальству, що ви здатні багато на що. Виявіть розумну стриманість у вихідні, це дозволить уникнути непорозумінь.

ТЕЛЕЦЬ

Зберігайте емоційну рівновагу, щоб уникнути втрат. Поїздки та відрядження будуть вдалими, дозволять вам досягти успіху в справах. Не упустіть можливість піднятися кар’єрними сходами. Імовірні приємні події в особистому плані. У вихідні постарайтеся вибратися за місто.

БЛИЗНЮКИ

З’явиться можливість виявити свої найкращі якості. Через розбіжності з начальством можливі проблеми на роботі. Постарайтеся завершити початі справи й поки що не брати на себе нових обов’язків. У вихідні стримуйте свої емоції, інакше в запалі можете наговорити багато зайвого.

РАК

У вас усе виходитиме легко, ніби саме собою, тож постарайтеся не упустити цей сприятливий шанс, подарований вам долею. Задоволення принесе навіть рутинна робота. Вихідні присвятіть індивідуальній творчості.

ЛЕВ

У найближчі дні намагайтеся не з’ясовувати стосунків з начальством і рідше потрапляйте йому на очі. Стежте за своїми словами, ретельно обмірковуйте те, що плануєте сказати. У вихідні ймовірне загострення стосунків з дітьми.

ДІВА

Імовірно, відбудеться подія, яка сприятливо відобразиться на вашій долі. Можливість удачі дуже велика. Колегам намагайтеся розповідати про себе якомога менше, у такому разі недоброзичливців не матимуть інформації для пліток. Дослухайтеся до своєї інтуїції, тоді у вихідні отримаєте вагомі результати.

ТЕРЕЗИ

Тиждень виявиться сприятливим для творчості та кар’єри. Ваша працездатність здивує тих, хто поряд, і ви, можливо, навіть отримаєте винагороду. Проте особисті стосунки тепер краще не з’ясовувати. У вихідні будете сповнені сил та нових ідей.

СКОРПІОН

Будете непохитні у вияві власної волі й реалізації своїх прагнень. Імовірні несподівані зустрічі та сприятливі обставини. Близькі люди з усіх сил намагатимуться допомогти вам у просуванні до бажаної мети. У вихідні доведеться зайнятися вирішенням побутових проблем, які нагромадилися.

СТРІЛЕЦЬ

Не бажано затівати значних перетворень, зміни зараз ні до чого доброго не приведуть. Зосередьтеся виключно на службових справах. На вас може очікувати приємна звістка. Зустріч у вихідні розширить коло вашого спілкування та поповнить його цікавими людьми.

КОЗЕРІГ

Продовжуйте працювати, і професійний успіх забезпечить вам гідне життя та моральне задоволення. Можливі цікаві ділові пропозиції, у реалізації яких можете сміливо розраховувати на підтримку друзів. У вихідні в сімейному колі намагайтеся виявляти стриманість та уникати конфліктів.

ВОДОЛІЙ

Не поспішайте будувати наполеонівські плани, будьте скромніші й тримайте свої задуми в секреті, тоді матимете більше шансів їх реалізувати. Поступливість і бажання йти на компроміс допоможуть вам уникнути багатьох конфліктних ситуацій. Вихідні бажано провести в комфортній обстановці.

РИБИ

Досить напружений період, тож озбройтеся терпінням і зібраністю. Виявляйте обережність та уникайте авантюр, вони можуть принести непоправні втрати. Ваш сумлінний підхід до роботи буде гідно оцінений, але все одно бажано не потрапляти на очі начальству. Вихідні повністю присвятіть відпочинку.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах