21967
20:42 22.052018

В Україні запустили нову соціальну мережу “єСвоє”

Цікаве 2887

Ідея створення соціальної мережі прийшла рік тому, коли в Україні офіційно заборонили «Вконтакте» та «Однокласники». Усі дванадцять місяців тривала розробка і ось із beta-версії наша соціальна мережа  перейшла у повноцінне функціонування.


Офіційно запустили ядро соціальної мережі “єСвоє”  17-го травня 2018 року під час прес-конференції у м.Луцьк.

Наша команда доклала багато зусиль, аби продукт був максимально  корисним для користувачів. Наразі вже можна використовувати основні функції комунікацій. Особливістю соцмережі є те, що в своєму складі вона матиме чимало корисних додатків.  Тому ми її вже сміливо називаємо соціальною мережею без обмежень – все, що є в інтернеті, все буде в “єСвоє”.

До проекту в даний на комерційній основі час залучено уже більш ніж п’ятдесят молодих фахівців в галузі програмування, ІТ-технологій, рекламного бізнесу та мерчендайзингу.  Це люди із різних куточків країни.

Основною відмінністю соціальної мережі  “єСвоє” – є можливість окрім звичного спілкування, робити велику кількість інших зручних та необхідних звичайному користувачеві мережі Інтернет в одному місці, не виходячи із акаунту соціальної мережі, зоокрема:

  • сторінка користувача в соціальній мережі, як платформа для бізнесу;
  • електронний торгівельний майданчик;
  • гаманець із власною криптовалютою;
  • сервіси з легальним аудіо та відео контентом;
  • квитковий сервіс.

Основним додатковим сервісом мережі, що відрізняє її від інших є – торгівельний майданчик  в межах якого кожен користувач мережі може бути як покупцем так і продавцем. Для того, щоб продати товар досить буде створити пост в якому розміщене фото, опис і ціна товару. При купівлі, гроші моментально переходять з гаманця покупця на гаманець продавця, але за замовчуванням (якщо це активовано), або вони знаходяться в замороженому стані до наступного моменту (отримання замовлення). Покупка оплачується тільки з гаманця мережі, який можна поповнювати безліччю способів.

Саме тому у «єСвоє» ми розробили сервіс гаманець – він дасть змогу окрім розраховуватися навіть із телефону, замовляючи товари чи послуги, та його зручно поповнювати – заробляти кошти не виходячи із соціальної мережі. Користувачі соціальної мережі автоматично отримуватимуть %-ки від проданої реклами на їхніх особистих сторінках – чим більше активної аудиторії на сторінці, тим більша винагорода.   У гаманці можна буде тримати будь-яку валюту – йдеться навіть про власну криптовалюту мережі «єТокен». Вона також дасть змогу накопичувати та зберігати ресурси. Криптовалюта розроблена на основі технології блокчейн.

Однією з новинок мережі є квитковий сервіс. Купувати квитки на подію можна як за допомогою кредитної картки так і користуючись коштами на електронному гаманці «єСвоє».

В квитковому сервісі користувачі зможуть переглядати всі афіші майбутніх цікавих подій, обирати місце в залі, знаючи, хто з інших користувачів мережі буде сидіти поряд та купувати квитки не виходячи з мережі єСвоє. Організатори заходів будь-якого масштабу при створенні сторінки майбутньої події окрім опису і фотографій зможуть завантажувати схему залу, відкривати доступ користувачам до перегляду куплених місць іншими користувачами мережі, одразу продавати іншим споживачам.

Також перевагою буде легальна музика – частина її буде безкоштовно, а  наприклад, на новинки, хіти можна буде оформити підписку. Також підписку  можна буде придбати, переглянувши всього-на-всього кілька актуальних рекламних роликів, підібраних саме під інтереси користувача . Цікаво, що можна буде подарувати трек іншому користувачеві. Перші півроку після відкриття музика буде безкоштовною.
На етапі розробки  ми вже залучились підтримкою багатьох партнерів – Квартал Концерт, Pear Story, гурт “Без Обмежень”, гурт “DZIDZIO”, івент-агенція  “Арт хвиля” та багато інших. Це ці люди які активно підтримують єСвоє та сприяють розвитку. Зоокрема, більше ніж пів року успішно проходить тур Без Обмежень, де наша соціальна мережа є головним партнером, в нас навіть  спільний слоган «єСвоє соцмережа без обмежень». З самого початку туру ми разом і пліч о пліч йдемо до успіху.
З 26 травня ми стартуємо з великим МЕГА-ТУРОМ DZIDZIO “SUPER-PUPER”, під час якого  відвідаємо близько 60-ти міст України, лише на арені Львів буде 30 тисяч фанів.  Єсвоє буде на кожному концерті на кожному із яких відвідувачам будуть роздаватися спеціальні промо-коди за допомогою яких кожен матиме можливість поповнити особистий гаманець у соціальній мережі. На першому мега-концерті у Львові відвідувачам будуть надані промо-коди на суму більш ніж 3 мільйони гривень. Квитки на цей Мега-тур можна купувати прямо в соціальній мережі.

Ми відкриті до партнерства. Раді новим знайомствам та співпраці. Тому запрошуємо усіх знайти своє у соціальній мережі “єСвоє”. Реєстрація доступна за посиланням – www.esvoe.com   

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини