21517
22:42 4.052018

Запашний аромат, море м’яса та незрівняний запах печених печериць. У Мукачеві традиційно проходить один із найкалорійніших фестивалів краю. ФОТО

Цікаве 2521

Фестиваль «Огинь і м’ясо» традиційно стартувало у місті над Латорицею у парку «Перемоги».

Як завжди організатори підготували для мукачівців та гостів міста цікаву та насичену програму.

Варто зазначити, що у парку цими днями справді багато людей, адже паралельно там проходить фестиваль «Смарагдові витоки». Більшість будиночків зайняли саме роботи творчих колективів зі всієї України, тож основна локація «Огинь і м’ясо» перенеслася на кінець парку. Проте і на початку є харчові будиночки, де можна скуштувати незрівняне пиво, смачне м’ясо та ароматні овочі на грилі.

Окрім того, для діток тут теж можна знайти багато ласощів: піцу, морозиво, солодку вату, бельгійські вафлі та попкорн. Для наймолодших відвідувачів парку тут продають екологічні іграшки та повітряні кульки. Приємно відзначити, що усі дні фестивалю працюють дитячі атракціони, тож поки батьки будуть охолоджуватись та насолоджуватись авторськими хмільними напоями, їхня дітвора може розважатиметься на батутах.

Проте для того, щоб гарно та насичено провести тут хоча б один день: скуштувати м’ясо, випити щось та придбати сувеніри, мед чи вино, потрібно підготувати чималу суму. Отож, якщо ви вирішили провести вихідні не вдома з телевізором, то уважно рахуйте скільки обійдеться такий відпочинок на фестивалі.

Ціни.

За 100 грам рульки з медово-хрустковою скоринкою доведеться віддати 45 гривень, один млинець з м’ясом обійдеться у 24 гривні. Ціни на улюбленй шашлик коливаються у сумі 40-45 гривень, картопля на мангалі 15 гривень за 100 грам, картопля по-домашньому з салом 25 гривень. домашні ковбаски 35-40 гривень за 100 грам, традиційний бограч – 45 гривень. Салат з капусти -15 гривень, у таку ж ціну морква по-корейські.

Попкорн для малечі можна придбати за 30, 40, 60, 100 та 200 гривень залежно від розміру, бельгійські вафлі 24 гривні, солодці млинці також 24 гривні. Освіжаючі безалкогольні напої від 20 до 30 гривень.

Сьогодні, 4 травня, для учасників фестивалю підготували пінну вечірку з музикою о 20.00, а вже о 22:00 – театр вогню «FIRE LIFE» (Ужгород) презентують нову програму, у складі якої вперше в історії колективу тільки дівчата та ще й в новому образі. Назва «Young And Dangerous» – Молоді та небезпечні.

Якщо ви вже не встигли відвідати фестиваль, обов’язково приходьте на вихідні.

5 ТРАВНЯ (субота)

  • 11:00 – 14:00 – День народження байкар-клубу Мукачева «7 Легіон».
  • Гала-концерт Міжнародного фестивалю-конкурсу культури і мистецтва «Смарагдові витоки».
  • 15:00 – Перегони на гіроскутерах та самокатах.
  • Мотузковий парк та лінія перешкод для дітей.
  • Майданчик з пейнтболом та лазертагами.

 

6 ТРАВНЯ (неділя)

  • 14:00 – День ремесел: ковальство, ткацтво, гончарство, пекарство, пивоваріння.
  • Мотузковий парк та лінія перешкод для дітей.
  • Майданчик з пейнтболом та лазертагами.

 

Ілона Вільна

 

 

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах