21435
20:41 3.052018

Фестиваль талантів «Смарагдові витоки» розпочався у місті над Латорицею. ФОТО

Цікаве 2603

У Мукачево приїхало близько 500 творчих дітей з різних областей України для того, щоб продемонструвати свої творчі таланти та уміння на дитячо-юнацькому фестивалі народного мистецтва “Смарагдові витоки”

Церемонія відкриття пройшла у центральні частині міста, на площі Кирила і Мефодія.

Мукачівці зустріли гостей міста з усмішками. Відкритими обіймами та хорошими піснями. До присутніх також звернувся заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Мукачівської міської ради – Олександр Галай.

Він привітав усіх гостей нашого міста, а також мукачівців із початком такого чудового фестивалю, який традиційно збирає у Мукачеві творчі колективи та згуртовує навколо себе прекрасні таланти.

На відкриті також була присутня директор Центру дитячої та юнацької творчості – Галина Пенська. Зазначимо, що саме цей заклад позашкільної освіти є головним організатором даного дійства. Начальник управління освіти, молоді та спорту Катерина Кришінець-Андялошій та усі жителі та туристи міста над Латорицею.

Як повідомили для «Карпатського об’єктиву» в управлінні освіти, молоді та спорту  конкурсна програма фестивалю розпочнеться вже завтра 4 травня о 11.30 год. парку «Перемоги», а 5 травня о 12.00 годині також у парку «Перемоги» пройде гала-концерт та нагородження переможців.

Зазначимо, що в конкурсній програмі беруть участь:

– вокальне мистецтво (солісти, дуети, тріо, ансамблі);

– гурти (фольклорні гурти, троїсті музики, оркестри народних інструментів);

– хореографічне мистецтво (хореографічні колективи, дуети, групи);

– декоративно-ужиткове мистецтво та художні ремесла;

– образотворче мистецтво;

– фотомистецтво.

Окрім того, під час проведення фестивалю на території парку працюватимуть атракціони. Всі зможуть пригоститися закарпатськими стравами, смачними тістечками, морозивом. А також відвідати майстер-класи і мати на згадку про фестиваль виготовленні власноруч сувеніри.

Ілона Вільна

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах