2085
10:00 29.052016

Гороскоп на 30 травня - 5 червня 2016

Цікаве 1591

561a246e0a60d_emzizwyrkrifogga 1 qzuotvdb(2)

ovenSM Овен
Легко зможете стати лідером та організатором, і на вас очікуватиме успіх. Помилки, яких припустилися, виправляйте вчасно й не дратуйтеся через дрібниці. Намагайтеся стримувати свої амбіції, інакше неприємності підстережуть вас там, де ви їх зовсім не чекаєте. У вихідні найбільш сприятливим буде пасивний відпочинок.
telecSM Телець
Треба чітко продумати план дій і не витрачати дарма свою дорогоцінну енергію. Обстановка на роботі може зненацька загостритися, тому намагайтеся не планувати ніяких важливих заходів. У вихідні ваші емоційні сплески можуть ускладнити взаємини з близькими, що вкрай небажано.
blizneciSM Близнюки
Справ буде предосить, але зупинятися на досягнутому не треба. На роботі можливі перевантаження. Про своє найближче майбутнє доведеться подбати вже зараз. Будьте обережнішими, вас можуть спробувати звабити й обдурити. Намагайтеся не потрапляти на очі начальству. Вихідні найкраще присвятити своїм особистим справам.
rakSM Рак
Цього тижня у вашому житті, ймовірно, будуть присутні суєта, занепокоєння та складнощі в прийнятті конкретних рішень. Розширення кола знайомств принесе з собою не тільки нові можливості, але й проблеми, зокрема плутанину. На перший план у вихідні можуть вийти особисті справи та питання, пов’язані з родиною.
levSM Лев
Спробуйте звести обсяг роботи до розумного мінімуму й відпочити. Треба буде зібрати всю свою волю в кулак – важлива справа вимагатиме від вас надзвичайної зосередженості та швидкості дій. У вихідні займіться усуненням дрібних неполадок і наведенням чистоти у своєму домі.
devaSM Діва
Можете сміливо розширювати свій вплив у будь-який цікавій вам сфері. Надто турбуватися через події, що відбуваються, не треба, усе має скластись якнайкраще. У вихідні можна дозволити собі забути про всі проблеми, відігнати сумні думки й налаштуватися на краще.
vesiSM Терези
Надзвичайно вдалий період для втілення в життя ідей та реалізації планів. Можливо, що доведеться доводити тим, хто поряд, свою незамінність, але демонструвати гординю при цьому не варто. У вихідні в деяких ситуаціях наступальна тактика може посприяти успіху, тільки з нею важливо не перестаратися.
skorpionSM Скорпіон
Доведеться приймати відповідальні рішення, але спочатку необхідно все проаналізувати. З’явиться можливість для успішної реалізації задуманого. Можна спробувати змінити в житті те, що вас не влаштовує. У вихідні ситуація вимагатиме від вас стриманості й розважливості, ці якості допоможуть домогтися блискучих результатів.
strelecSM Стрілець
Імовірна гармонійність у стосунках з начальством. У вас може з’явитися бажання бути попереду всіх, і для цього ви матимете всі шанси. Але в деяких ситуаціях треба виявляти такт і терпіння. У вихідні, якщо залишаться сили, постарайтеся приділити близьким людям більше уваги.
kozerogSM Козеріг
У професійній діяльності може відбутися несподіваний переворот із приємними наслідками. Тиждень, швидше за все, виявиться трохи імпульсивним, але за певних зусиль з вашого боку все має скластися досить непогано. Не виключено, що у вихідні доведеться зайнятися організаційними справами.
vodolejSM Водолій
Слід поринути в роботу, щоб розібратися з нагромадженням справ. Не провокуйте своїми словами та діями невдоволення тих, хто поряд. Можете сміливо розраховувати на допомогу й підтримку друзів. Нічого нового бажано не починати. У вихідні очікуйте перспективних пропозицій.
ribiSM Риби

Якщо не будете впадати в крайнощі, перед вами відкриються великі професійні та творчі перспективи, тому необхідно розібратися у своєму емоційному стані й навчитися контролювати емоції. На вихідні бажано не планувати нічого глобального і провести ці дні вдома.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах