20605
12:02 2.042018

Ющенко знову одружився

Цікаве 2565

1

Стало відомо, що старший син екс-президента України Віктора Ющенка, Андрій, удруге одружився. Його обраниця, Олена Безугла, із Запоріжжя. Їй 34 роки, і вона на два роки старша за чоловіка. Її сім’я володіє великим базаром у Запоріжжі. У минулому Олена – модель, зараз має власний благодійний фонд, займається ресторанним бізнесом, три роки тому балотувалася в депутати міськради. «Андрій дуже пишається, що я працюю. І коли мої подруги питають: «Навіщо ти працюєш? У тебе ж чоловік!», я кажу: «Ну, вам, мабуть, не зрозуміти», – зізналася вона журналістам ТСН.

З Ющенком-молодшим Олена познайомилася 14 років тому, ще до його першого шлюбу з Лізою Єфросиніною, який тривав три роки. Весілля відбулося в листопаді, але розголосу не було, щоб не зурочити. «Нам, чесно, не хотілося все це афішувати, тому що в нас люди не люблять звичайні, скромні весілля. Ми взагалі майже нікуди не ходимо», – каже Олена Ющенко. Інтерв’ю вона дає без косметики, а її одяг, запевняє, старий. «Я не фарбуюся, люблю жити без масок. Усіх навчаю, що немає сенсу витрачати гроші на щось нове», – каже вона.

2

Віктор Ющенко задоволений вибором сина: «В Андрійка все добре, слава Богу, у нього сім’я. Уже в мене серце спокійне. Хороша дружина. Невістка наша, наша красуня, мила, розумна працьовита, як мураха».

Живе подружжя в будинку Андрія по сусідству з кумом його батька, Петром Порошенком.

5 6 3

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах