10:41 2.042018
Яйця, фаршировані печінкою
Цікаве
3373
Інгредієнти:
– 7 яєць,
– 300 г яловичої або курячої печінки,
– 1 цибулина,
– 1/3 ч. ложки гірчиці, зелень.
Спосіб приготування:
Яйця відварити, почистити, розрізати навпіл. Печінку помити, порізати шматочками, підсмажити на олії. Цибулю дрібно порізати й підсмажити з печінкою. Готову печінку пропустити через м’ясорубку або змолоти в блендері, змішати з розім’ятими виделкою жовтками. Додати гірчицю та майонез. Нафарширувати яйця. Це чудова закуска до великоднього столу.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Ужгороді підбили підсумки першого року імплементації Закону «Про медіа»
19:44
Суддівська спільнота передала придбані за кошти суддів FPV дрони
19:32
Закарпатські підприємиці можуть долучитися до жіночого акселератора «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація»
19:14
Відбулася чергова сесія Берегівської міської ради
19:01
Обстріл Чернігова: є загиблі, травмовані та руйнування
18:37
На кордоні зі Словаччиною затримали розшукувану поліцією крадійку
16:30
Поліцейські Мукачева провели для школярів корисне безпекове заняття
16:18
У трьох закладах Закарпаття можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті
15:53
Замок «Паланок» у Мукачеві з початку року відвідали понад 20 тисяч туристів
15:42
На Закарпатті затримали переправника з клієнтом
15:31
Всі новини
Головне
Публікації
В Ужгороді підбили підсумки першого року імплементації Закону «Про медіа»
19:44
Обстріл Чернігова: є загиблі, травмовані та руйнування
18:37
У Берегові відбулися 34-ті загальні збори Товариства угорської культури Закарпаття (KMKС)
12:51
БК «Ужгород»: дві звитяги та одна поразка
13:28
У рідних стінах ужгородські «Карпати» досягли максимального результату
14:03
Всі Публікації
Фото
Відео