20599
10:41 2.042018

Яйця, фаршировані печінкою

Цікаве 3373

яйцяІнгредієнти:

– 7 яєць,

– 300 г яловичої або курячої печінки,

– 1 цибулина,

– 1/3 ч. ложки гірчиці, зелень.

Спосіб приготування:

Яйця відварити, почистити, розрізати навпіл. Печінку помити, порізати шматочками, підсмажити на олії. Цибулю дрібно порізати й підсмажити з печінкою. Готову печінку пропустити через м’ясорубку або змолоти в блендері, змішати з розім’ятими виделкою жовтками. Додати гірчицю та майонез. Нафарширувати яйця. Це чудова закуска до великоднього столу.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах