20506
12:10 29.032018

Джамала розкрила ім’я свого первістка

Цікаве 2537

Переможниця «Євробачення 2016», 34-річна українська співачка Джамала повідомила шанувальникам радісну новину: вона вперше стала мамою. Про це вона повідомила у своєму Instagram.

2

Малюк з’явився на світ у вівторок, 27 березня. Хлопчика назвали Емір-Рахман Сеит-Бекір ог’ли Сулейманов.

Останній місяць вагітності зірка не припиняла своєї кар’єри, брала участь у зйомках популярних телепроектів, зокрема, «Голос країни», та займалась вокалом зі своїми підопічними в шоу. Через таку активність Джамала побоювалась, що пологи можуть розпочатись передчасно, тому завжди возила із собою речі, які необхідно брати породілям упологовий будинок.

В інтерв’ю Джамала поділилася, власним досвідом, як не набрати вагу під час вагітності: «Катя Осадча мені радила і дієтолога, і якісь лайфхаки, як не набрати зайву вагу. Я все послухала, але вирішила керуватися власними відчуттями. Я дуже вдячна всім за поради, але хотілося б йти своїм шляхом. Я не наймала загін консультантів і дієтологів, можна сказати, розробила систему харчування самостійно. Я для себе вирішила, що до третьої години можна їсти все, що хочеш, а от ближче до вечора вже потрібно подумати, що можна, а що ні».

Нагадаємо, 26 квітня 2017 року Джамала офіційно узаконила відносини з коханим Бекиром Сулеймановим. Урочиста церемонія проходила в Ісламському культурному центрі міста Києва в національних традиціях.

Підготувала Анна Пащук

1

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах