14:35 21.032018
Салат з гарбуза та буряка
Цікаве
1780
Інгредієнти:
– 0,5 кг гарбуза,
– 0,5 кг буряка,
– 200 г сиру «Фета»,
– 100 г руколи,
– соєвий соус,
– дрібка сухого базиліку й кунжуту,
– оливкова, кунжутна або лляна олія.
Спосіб приготування:
Окремо відварити буряк і гарбуз. Буряк вариться значно довше, гарбуз – хвилин 15. Потім почистити й нарізати великими кубиками. Замаринувати їх у соєвому соусі 15 хвилин. Процідити й викласти в посудину.
Сир «Фета» порізати кубиками й покласти на овочі. Руколу порвати руками й викласти зверху. Кунжут трішки підсмажити, посипати ним і сухим базиліком салат. Присмачити лляною, кунжутною чи оливковою олією.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Дві прем’єри в Ужгороді презентує Закарпатський обласний театр драми та комедії
18:38
Патрульна поліція Закарпаття нагадує
18:29
У Мукачеві виявили нетверезого водія, який створював аварійні ситуації
18:22
В Іршаві затвердили нові символи міста – Герб та Прапор
17:01
У Хусті відкрилася виставка іршавчанина Василя Бобіти «Кольорові враження»
16:40
Ужгородські гандболісти поступилися киянам
16:24
У Мукачеві відбулися змагання зі спортивного орієнтування
15:34
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
14:53
Ужгородська майстриня виготовлює предмети декору зі старих битих пляшок
14:39
У Мукачеві відбудеться Сімейний фестиваль
14:21
Всі новини
Головне
Публікації
У Закарпатському угорському інституті провели День кар'єри та виставку продукції випускників
08:45
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У протистоянні з «Динамо» закарпатці зазнали поразки
12:03
В Ужгороді підбили підсумки першого року імплементації Закону «Про медіа»
19:44
Обстріл Чернігова: є загиблі, травмовані та руйнування
18:37
Всі Публікації
Фото
Відео