20230
12:24 14.032018

Стрічка Містера Україна прийме участь у Канському фестивалі

Цікаве 1680

1Український короткометражний фільм «Містер Україна. Боротьба з собою» прийме участь в 71-му Міжнародному кінофестивалі в Каннах, у програмі Short Film Corner, що проходитиме на лазурному березі з 8 по 19 травня цього року.

Режисером, сценаристом та головним героєм виступив відомий український актор Богдан Юсипчук, який є володарем титулу «Містер Україна». Власне Богдан зняв фільм сам про себе. Стрічка, 22-хвилинна короткометражка, знімалася у Києві та Лондоні. Під час конкурсу Mr. World, де актор увійшов у топ-10 найкрасивіших чоловіків світу, отримав титул “Містер Конгеніальність” та посів третє місце у змаганнях з екстремального спорту.

При цьому потрапив він до Канн без протекцій з боку Держкіно та інших кіноструктур. Просто подав заявку і його почули.

«Давно хотів спробувати себе в ролі режисера, але не думав, що зроблю це вперше з документальним фільмом, і що прем’єра картини відбудеться у Каннах. Радий, що нарешті вдалося втілити задумане. До того ж, встигнути стрибнути в останній вагон! У ніч закриття заявок мої феї Оксани і Марини Артеменко «Letter to fest» встигли таки відправити фільм. Я неймовірно щасливий», – поділився Богдан.

Підготувала Анна Пащук

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах