20220
10:00 18.032018

Гороскоп на 19 - 25 березня 2018

Цікаве 1688

1520914932_13ОВЕН

Постарайтеся скоротити обсяг роботи й не забувайте зайвий раз обмірковувати свої слова та дії. Доведеться запастися терпінням, адже швидкий прогрес у справах зараз практично неможливий. Вихідні зірки радять присвятити ремонту або благоустрою квартири.

ТЕЛЕЦЬ

Щоб виконати ділові та фінансові зобов’язання, вам доведеться сконцентрувати всі свої зусилля. На роботі настає дуже продуктивний період, але ризикувати не слід. Уникайте суперечок з начальством і не критикуйте колег. У вихідні очікуйте гарних звісток та не дозволяйте родичам сісти вам на шию.

БЛИЗНЮКИ

Ваш авторитет і надалі стабільно зростатиме, а ті, хто поряд, чекатимуть від вас співчуття та підтримки. Не ризикуйте без вагомих причин, успіх в авантюрах практично дорівнюватиме нулю. У вихідні звільніть себе від справ і постарайтеся провести вільний час удома або на дачі, відновлюючи витрачені сили.

РАК

Усе має скластися так, як ви запланували. При цьому намагайтеся не відволікатись, займайтеся тільки своїми справами, інші нехай подбають про себе самостійно. Цього тижня ви повинні працювати на найближче майбутнє, реалізовувати нові ідеї та плани. Очікуються перспективні знайомства.

ЛЕВ

У вас назрівають внутрішні зміни, і поки вони не сформуються остаточно, утримуйтеся від відвертих розмов з друзями та близькими, навіть якщо ці люди готові виявити розуміння. Зможете підготуватися до будь-яких несподіванок, а вчорашні супротивники, швидше за все, виявляться надійними союзниками.

ДІВА

Через напружений робочий ритм доведеться задуматися над змінами умов своєї праці. Перед вами відкриються нові можливості й перспективи. Обов’язково зберігайте почуття гумору та здоровий глузд і намагайтеся не розголошувати важливу інформацію, адже нею можуть скористатися в корисливих цілях.

ТЕРЕЗИ

Зможете реалізувати свої найсміливіші плани. Ваші працездатність та життєва енергія значно зростуть. З усією відповідальністю поставтеся до справи, яку вам доручать, таким чином ви отримаєте шанс змінити робочу ситуацію на краще. У вихідні рекомендується відвідати театр або кіно, сходити в гості.

СКОРПІОН

Адекватно розрахуйте свої сили та можливості. Виявляйте уважність, стриманість і дипломатичність. Не виключено, що вас завалять роботою, тому намагайтеся не вихлюпувати негативні емоції на тих, хто поряд. Вихідні найкраще провести в колі дійсно близьких вам людей.

СТРІЛЕЦЬ

Можете зненацька знайти нові точки застосування своїх сил. Не варто піддаватися тимчасовим труднощам, краще зверніться за допомогою та порадою до близьких людей. У вихідні вам буде приємно усвідомити, що зникли всі або майже всі проблеми, тож можна відпочити так, як вам хочеться.

КОЗЕРІГ

Перш ніж приймати остаточне рішення з будь-якого фінансового питання, варто переконатися, що ви не упустили ні однієї істотної деталі. Будьте наполегливі, не здавайтеся при перших труднощах, тоді ви обов’язково досягнете успіху. Вихідні дадуть вам можливість насолодитися радістю та щастям.

ВОДОЛІЙ

Ваш авторитет поступово зростає, а ті, хто поряд, очікують від вас своєчасних і мудрих порад. Не варто звалювати на себе чужі проблеми. Не ризикуйте без вагомих причин – шанс на успіх повністю відсутній. У вихідні не бажано вирушати в далекі поїздки, краще проведіть час удома й відпочиньте.

РИБИ

Займатися найкраще дрібницями або справами, у яких неможливо помилитися. У стосунках із друзями не виключені складнощі, адже дехто з них може повестися зовсім непередбачено. Сильна зайнятість на роботі, швидше за все, ускладнить і ваше особисте життя.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах