20014
11:28 1.032018

Форшмак: класичний рецепт

Цікаве 1466

forshmakІнгредієнти:

– оселедець – 500 г,

– зварені круто яйця – 5 шт.,

– яблука середнього розміру – 2 шт.,

– цибуля середнього розміру – 2 шт.,

– вершкове масло – 200 г,

– булочки – 2 шт.

Спосіб приготування:

Зніміть з булочок скоринку, м’якушку замочіть у молоці на кілька хвилин.

Перед тим як готувати форшмак із оселедця, очистіть рибу, витягніть з неї кісточки й поріжте невеликими шматочками. Яблука очистіть від шкірки та насіння.

Подрібніть усі інгредієнти (крім цибулі) за допомогою м’ясорубки або блендера. Цибулю дрібно поріжте вручну і змішайте з основною масою наприкінці приготування.

Поставте готову суміш у холодильник на кілька годин. Подавайте з грінками та зеленню.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Гуцулка Ксеня» та Остання ніч у Хусті»: театральні прем’єри Хустського театру в Ужгороді
12:05
Закарпатські митники виявили неточності у документах харківського бізнесмена
11:19
У Тячеві відбувся Форум, присвячений 10-річчю децентралізаційної реформи в Україні
10:20
Зарічанська громада знову зустріне Героя
10:01
Актуальне інтерв’ю з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою про ПП «Лужанка-Берегшурань»
09:43
Стало відомо про загибель жителя Виноградівської громади
09:21
Школярі Ужгорода упродовж місяця вчитимуться правильному поводженню із відходами, адже їх можна і необхідно перетворювати на ресурс
08:52
Дві прем’єри в Ужгороді презентує Закарпатський обласний театр драми та комедії
18:38
Патрульна поліція Закарпаття нагадує
18:29
У Мукачеві виявили нетверезого водія, який створював аварійні ситуації
18:22
Всі новини